Поцрвенели су и диктаторски режими!

izdajnik vulin i siptarska policija
Фото: Сергеј Белоус

Поновљени квази избори Приштине 17. новембара у српском делу Косовске Митровице  биће запамћени у историји демократије и цивилизације Европе  и света!

Поцрвенели су и диктаторски режими !

Диктаторски режими Хитлера, Мусолинија, Франка, Пиночеа заједно, надјачани су поновљеним изборима у српском делу Косовске Митровице 17. новембра када је под нечувеним присуством окупаторског   оружја и челичног оклопа српски народ натеран да гласа за непостојећу државу

 

          Европска Унија, Европа , као тековина људских права, и читав свет, 17.  новембра 2013. године , са поновљеним квази изборима Приштине у северном делу Косовске Митровиуце, пљунули су у лице  и ставили под ноге демократију, цивилизацију и основна људска права.

Никад и нигде у свету одржавање једних таквих, овде квази избора, нису примамили веће присуство оружја, челичног оклопа и до зуба наоружаних  војних и полицијских снага под пуном ратном опремом  под којим је српски народ натеран да гласа за непостојећу државу , непризнату у ОУН.

Диктаторски режими Адолфа Хитлера, Бенита Мусолинија, Аугуста Пиночеа и Франциска Франка заједно , пали су под ноге и поцрвени су испод  диктатуре  окупатосрког оружја, челичног оклопа и силе која је примељена и виђена на поновљеним изборима у српском делу Косовске Митровице 17. Новембра, када је српски народ буквално натеран на квази локалне изборе Приштине.

Невероватно  стање на терену у српском делу Косовске Митровице међу српским народом који је 14 година бранио и одбранио Устав Србије и Србију, а сада док издајничка власт у Београду не признаје квази државу Косово, натерала је  тај напаћени српски народ  да гласа на локалне изборе.

Ко зна колико прстенова људи са цевима најразличитијег свемоћног НАТО и другог оружја  и челичним оклопима је било поред  и даље од три бирачка места. Док су квази избори текли блиндирана возила Кфора, ЕУЛЕХ –а, ЕУ и многих других, крстарила су улицама северног дела српске Косовске Митровице  показујући снагу челичних мишића над недужним голоруким народом који се приморавао да гласа за непостојећу државу.

Поред самих бирачких места наоружани страни плаћеници су са пушкама у руци и прстом на обарачу показивали српском народу да је на сцени диктаторска ЕУ, НАТО и ко зна која антидемократија и антицивилизација.

Оваква окупација северног дела српске  Косовске Митровице апсолутно  никад и нигде није забележена. И апсолутно се може рећи да су и ови квази избори  Приштине протекли без иједног елементарног услова за одржавање избора. Ово нису били избори, ово је био НАТО и ЕУ оружани циркус  и чисто демострирање силе са  елементима пропагирања чистог фашизма и ничега другог.

Јасно и отворено треба рећи голу  истину , да је ЕУ и Европа 17. новембра у северном делу Косовске Митровице  сахранила демократију, цивилизацију и  свако људско право !

Зоран Влашковић – Срби на окуп