АКО СИ СРБИН, НЕ ГЛАСАЈ ЗА ИЗДАЈУ СВЕТОГ КОСОВА!

boj-na-kosovu

Брате Србине и сестро Србкињо!

Не обраћам се оним србима који неће да изађу на издајничко – фашистичке изборе, већ оним србима који хоће да изађу на издајничко-фашистичке изборе и да гласају за предају светог Космета шиптарима.
Ви срби,који имате слободну вољу и жељу да изађете 17. новембра и да гласате, запитајте се, за шта дајете глас?

– тога дана се одричете светог цара Лазара, Милоша Обилића, Ивана, Милана, девет браће Југовића и старога Југ Богдана,и свих витезова који положише животе за оно чега се ви одричете својим гласањем и прелазите добровољно у Бранковића табор, да вас историја помиње до краја свијета.
– одричете се свих витезова и страдалника који су се борили више од шест стотина година да ослободе Србију од турског ропства и тираније, и дванаесте године са пјесмом навалише на турке да ослободе и освете свето Косово, гинуше са пјесмом, а ви кад будете гласали, погазићете шествјековну борбу за ослобођењем и постаћете поново робови и то својевољно. Зашто су онда гинули наши преци?
– својим гласом издаћете Бога, вјеру, Цркву, народ, издаћете гробове прађедова, издаћете Свете Оце и Свето Предање, исто као они који вас без срамоте позивају да гласате.
– својим гласом издаћете прошла поколења, садашње поколење и будућа поколења. Проклеће вас косовски гробови.
–  својим гласањем стављате жиг срамне издаје на ваше потомство, да ће док је вијека упирати у њих прстом и говорити, њихови су преци гласали и издали свето србско Косово.“
– својим гласањем, разгњевићете Бога и све Свете Мученике да ће вам се у домовима рађати све зло и наопако, јер највећи гријех је издаја, јер због издаје следе колективне последице.
– својим гласањем, издајеш оно што није твоје, већ србско кроз вјекове у назад и у све вјекове који су пред нама, до доласка Господа.
– својим гласањем издајеш моје Косово, мога комшије, мога пријатеља, оца, мајке, брата, сестре и осталих милиона Срба.
– и да вас питам, ко вам даје за право да у име осам милиона Срба  гласате за издају онога што је наше.
– вашим гласањем, не признајете окупацију једног дијела Србије-Косова, јер потписујете да се одричете Космета у име свих Срба, и они издајници, “проклете им душе“ сутра ће да перу руке да сте ви сами гласањем Космет дали крволоцима србским Тачију и осталим.
– својим гласањем, бришете постојање  “жуте куће“. Са којим правом?

А сада да знаш Србине, ако те ђаво одведе да гласаш, бићеш опјеван у мојим стиховима као што је Хаџи Радован Бећировић Требјешки опјевао издајника Вука Бранковића Косовској бици.
Ево ти прилике да прочиташ како су опјевани витезови, а како издајници и које су последице издаје.

Богдан Мијушковић – гуслар