Ни цент од законитости квази избора !?

siptarski izbori 1

Б р у к а

Kако  ОЕБС, ЕУ, ЕУЛЕХ , Приштина и Београд пљују право и демократију на Космету ?

Цела Европа пљувањем демократије и права на Косову и Метохији настоји да  легализује правно насиље и безакоње  на штету Срба. – Зашто сви ћуте на то да је чак 45.485 бирача више било од броја становника. – Само 3,8 одсто Срба гласало на северу КиМ и то не може имати никакав легитимитет     

        Оно што Европска Унија, ОЕБС, ЕУЛЕХ, Приштина и Београд настоје правним насиљем да уведу међу Србима на северу Косова и Метохије  зове се јасним речником   правни тероризам са облицима чистог фашизма. Други термин за такво антиправно и антидемократско насиље над Србима не постоји.

 

Залуђена Евопска Унија  све тековине људских права  на северу Косова и Метохије пљује, гази и  ниподаштава  на штету Срба и Србије.

 

        Пре свега, нико од Срба на северу Косова и Метохије није гласао  за  такозвано незавиано Косово ! Ниједна институција из Приштине није заживела на северу КиМ ! Срби су на северу Космета у фебруару 2011. године са 99,7 % рекли НЕ албанским институцијама из Приштине

 

        Сада се покушава дирекно правним насиљем , безакоњем и  лажима  наметнити решеље северу КиМ. Пре свега такво решење је измишњено у квази изборима Приштине. А да су квази избори у питању најбоље сведочи то да је за изборе регистровано  1.779.357  бирача, чак  45.485  бирача више од  званичног броја становника на КиМ којих има  1.733.872. О томе ћуте ОЕБС, ЕУ, УНМИК, ЕУЛЕХ, Приштина али и Београд.

 

        У свакој земљи света једна трећина становника, углавном, не може да гласа јер је малолетно а овде  где је више од пола милиона малолетних Албанаца  региструје се чак  45.485 гласача више од броја становника.

 

        А посебна је прича квази избора на северу КиМ где  је мање од  5 % Срба изашло на изборе и та Европа хоће да то сада  прикаже свету да је нормално, правно и да таква излазност има легитимитет. Што је чиста глупост !

 

         Такозвана  Централна изборна комисија у Приштини је објавила  8. октобра да је у Лепосавићу гласало 12,52 % бирача , од тога  је 6,7 % Срба, у Зубином Потоку 13,38 одсто гласача, од којих 3,4 одсто Срба, у Северној Митровици 7,9 одсто бирача од којих 2,1 одсто Срба и у Звечану 7,39 одсто бирача од којих 3,2 одсто Срба. Значи, на северу КиМ Срби су изашли на изборе 3. новембра у броју од 3,8 %. Ко нормалан може да каже да таква излазност Срба има легитимитет.

 

         На северу КиМ је регистровано  за ове квази изборе  66.362 гласача. Од овог броја  у Зубином Потоку  8.948, Звечану 9.986, Лепосавићу 19. 513 и северном делу К. Митровице  27.915 бирача.

 

        Оваква излазност Срба на квази изборе Приштине апсолутно ни од кога у свету не може да добије леитимитет. Поготово оваква излазност Срба на изборе нема никакав легитимитет међу Србима на северу Косова и Метохије.

        Срби на северу Косова и Метохије  желе само да живе и даље у држави у којој су рођени, у којој живе и где поштују  Устав Србије и матицу  државу Србије. Покушаји правним насиљем , антидемократијом и овим квази изборима мењања друштвеног система на северу Косова и Метохије назива се јасним речником фашизам. Срби  на северу КиМ имају легитимно право да се боре апсолутно свим средствима против фашизма . За сада то раде непослушношћу, непоштовањем антиправа, антизаконитости и антидемократије.

Зоран Влашковић – Срби на окуп