Гласали они који забрањују да Србија овде расписује изборе!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Воља Срба на северу КиМ победила 3. новембра  наметање фашизма

Бојкот избора недвосмислено показао да Срби на северу КиМ поштују Устав и државу Србију а они који су гласали да подржавају злодела Тачија, Харадинаја и да отворено заташкавају истрагу о трговини српским органима  као и да забране да Србија овде заувек расписује своје изборе

 

Квази избори Приштине 3. новембра  на северу Косова и Метохије су пропали  јер ни  4 % Срба није изашло на изборе . Срби су на северу КиМ јасно ставили до знања издајницима у Београду, Приштини и свету да они поштују Устав Србије  и државу Србују у којој су рођени и да је то њихово елементарно људско право.

Такође су ставили до знања читавом свету да силом наметање статуса северу Космета, неће проћи  јер воља народа је  нејсветије људско право у историји држава и  демократије па и сада. Нико никада на северу Косова и Метохије није гласао за такозвано  независно  Косово  па се не може сада, силом, фашизмом, Србима наметати неко решење за које овде апсолутно нико није.

Мали број   Срба и других који су изашли на изборе Приштине су углавном добили новац за издају,  уцењени су , неписмени су , нелимитирани  су лудаци и одбачени слој друштва који су изласком на изборе желели  да са севера Космета заувек избаце државу Србију, Устав Србије и да забране заувек да Србија овде расписује своје узборе. То је сушта истина оних који су изашли на квази изборе Приштине.

Самим чином изласка на изборе такви Срби  су ставили до знања свима да подржавају  егзодус Срба са Космета, да подржавају све злочине албанских терориста над Србима, да настоје да заташкају трговину српским органима  Тачија и других терориста из УЧК, да су на страни оних који су разорили 155 српских цркава и манастира,   да добровоњно пристају да буду  Косовари а не Срби….

Демократско испољена воља српског народа на северу Косова и Метохије  недвосмислено је показала да ниједна општинска власт на северу Косова и Метохије сада  нема легитимитет народа. Како може имати неко легиметитет у народу кад на изборе изађе 2  одсто  бирача !?

Срби су у фебруару 2011. године референдумом са 99,97 % рекли НЕ приштинским институцијама на северу Косова и Метохије. Срби  на северу КиМ  нису учествовали у   Бриселском споразуму  ! Срби на северу КиМ нису питани где ће и са ким да живе ! Једноставно покушано је силом и квази изборима наметање решења српском северу Косова и Метохије. Свуда у свету  тако силом наметање неком  решења статуса зове се ФАШИЗАМ. Срби су неизласком на квази изборе Приштине јасно, гласно, недвосмислено рекли НЕ фашизму.

Зоран Влашковић – Срби на окуп