Фотографије лица која су разбијала бирачка места у ОШ „Свети Сава“ у К. Митровици (ФОТО)

razbijaci

Са снимка који смо направили у тренуцима када су непозната лица разбијала бирачке кутије, на бирачком месту у ОШ „Свети Сава“ у Косовској Митровици, извукли смо фотографије лица који су разбијали кутије.  Да напоменемо, да овде постављамо фотографије извучене са нашег снимка за интернет, који је много лошијег квалитета од оригиналног снимка са којег смо извадили фотографије на којима се јасно види физионимија лица, њихова гардероба, обућа. У тренутку када је блиц са фотоапарата окинуо, осветлио је дотичне особе и захваљујући томе имамо јасне фотографије ових особа. Наравно, ове које објављујемо су лошијег квалитета од оних које имамо са изворног снимка, али ћемо у складу са развојем ситуације и ове фотографије, објавити.

Исто тако, лица која се појављују на овим фотографијама, појављивали су се на различитим местима у Косовској Митровици. Наши људи су добили снимке из неколико локала из Косовске Митровице, на којима се ове особе, са овом гардеробом, обућом и истом физиономијом појављују касније на нашем снимку разбијања бирачких кутија у ОШ „Свети Сава“. Не желимо ми да преузимамо посао људи који би требали да пронађу починиоце, али видевши да се иза свега овога крије завера против нашег народа на КиМ, ми се стављамо на располагање свима којима је стало до истине, да покажемо идентитет особа који су ово урадили. Ми немамо имена ових особа, али ће на основу фотографија без и са фантомкама, полиција сигурно објавити имена и занимање ових лица. Барем се томе надамо.

Иначе, Влада Србије је пројектом вредним око милион евра, покрила све 4 општине на северу КиМ камерама високе технологије и резолуције (нарочито Косовску Митровицу), тако да ако је држави Србији у интересу да идентификује ова лица, онда ће то учинити и без наше помоћи веома лако.

razbijaci1

Уредништво „СРБИ НА ОКУП“