Гебелсова лаж пребројала бираче!?

gebels

Сензационално

Бирачи  на северу КиМ пребројани  24 сата пре изласка на квази изборе  Приштине!

Гебелсова лаж  пребројала бираче ! ?

          Припадници Кфора на Косову и Метохији, задужени за безбедност, и више чланова ОЕБС- а , доставили су једном високом представнику  Срба на северу Косова и Метохије, 24 сата пре почетка заказаних  квази локалних избора Приштине, како ће бити Косово, Србија, Брисел и свет обавештени у коликом броју су Срби изашли на изборе  3. новембра на северу Косова и Метохије.

Значи, и пре гласања,  свету ће бити приказано да су Срби на северу Косова и Метохије гласали , по апсолутно Гебелсовској лажи.

Тако, 24 сата пре квази избора,  Срби у Лепосавићу ће бити приказани да су гласали више од 68 %, северном делу Косовске Митровице више од  54 %, Зубином Потоку више од 61 %   и  Звечану више од 15 %.

Ови представници војних и цивилних мисија на Косову и Метохији су рекли, да су ову  “излазност“ добили од људи из Канцеларије за Косово и Метохију,  као и то  и да ниједан Србин не изаће на изборе  свету ће  бити презентована ова излазност Срба на изборе  на северу Косова и Метохије.

Ова гебелсова лаж  је унапред припремљена  и једино су ту бројни новинари из читавог света који реалном сликом на терену могу да обавесте јавност и свет да се ради о унапред   монтирној  излазности Срба на северу КиМ и гебелсовској лажи коју припремају заједно Приштина, Беогард и ОЕБС.

Према једином референтном једномесечном  истраживању  и испитивању Срба  на северу КиМ, хоће ли или не изаћи на приштинске  изборе, “Балкан – демократије“  из Крагујевца ,  у октобру месецу, више од 96 % испитаних  Срба  је рекло НЕ  квази изборима Приштине.

Зоран Влашковић – Срби на окуп