ШТАБ ЗА БОЈКОТ ИЗБОРА ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КиМ УПОЗОРАВА!!!

Ne siptarskim izborima za sajt

-Саопштење за јавност-

У П О З О Р А В А М О!!!

Локални избори које је расписала председница самопроглашене републике Косово Атифете Јахјага и предизборна кампања која још траје, пуна је насиља, тортура, притисака на грађане, до бацања експлозивних направа-бомби, па чак и једног убиства (Литванског полицајца). Као по правилу власт у Београду за свако насиље оптужује оне политичке снаге које су против избора без иједног доказа, мада бројне чињенице и изјаве жртава говоре да је то у режији оних који заговарају излазак Срба на сепаратистичке изборе.

Просто чуди да у присуству невероватно великог броја припадника БИА-е, жандармерије у цивилу и осталих безбедоносних снага из Србије, да се дешава толики степен насиља и да се незна починилац.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија из поузданих извора сазнаје да ће  у случају малог изласка Срба на изборе тзв. републике Косово, заговорници изласка  покушати да направе бројне инциденте због којих би званични Београд оптужио опет снаге за бојкот избора, а све са циљем да оправда политички неуспех у реализацији Бриселског споразума. Да ли ће то бити лажне пријаве о подметнутим бомбама, упад на биралишта, изазивање и провоцирање сукоба са неистомишљеницима, остаје да се види.

 

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија унапред се ограђује од било какве врсте инцидената, уз поруку да ће присталице бојкота на пристојној удаљености само мирно посматрати и регистровати број гласача.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија такође ће са велики бројем камера покрити свако бирачко место, чиме ће у потпуности забележити све инциденте и сваку нерегуларност.

 

01.11.2013.године                                                                    ПС АП Косова и Метохију                                        

 У Косовској Митровици                                                                       Секретар     

                                                                                                           Љиљана Љумовић