НЕКУЛТУРА СА ДОМОМ КУЛТУРЕ У ЛЕПОСАВИЋУ

DraganJablanovic

Након бесправне и нелегалне одлуке владе републике Србије о распуштању скупштина на КиМ, на местo принудног управника” општине Лепосавић постављен је извесни Драган Јаблановић дугододишњи члан СПС-а, а од скоро је у Вулиновој странци.

Тек што је засео у фотељу почео је бахато и насилнички да се понаша као да су општина, запослени у општини и јавне институције, његово приватно власништво, а не јавно и народно.

Бахатост и осионост узурпаторавласти у Општини Лепосавић Драгана Јаблановић, је неописива. али да покушамо да је опишемо кроз неколико примера:

 

  1. Кренуо је пуном паром у припреме за шиптарске изборе и предизборну кампању користећи службене и јавне  просторије, за шта нема право.
  2. Сменио је шефа општинског одељења Јовановић Славишу и поставио Александровић М. У надлежности овог одељења је велики део изборних активности па се закључак лако изводи.
  3. Прима и запошљава(мимо конкурса или било какве законске процедуре), најближу родбину и партијске активисте.Као пример имамо новозапосленог Јаблановић Миљан из Сочанице.
  4. Вршио је притисак на управника дома културе, Горана Милићевича, који је из ДСС-а, да не дозволи одржавање јавне трибине у организацији ПС КиМ против шиптарских избора. Трибина је пре тога била уредно пријављена и одобрена од стране управника дома културе. Спречен је улазак народа и великог броја легално изабраних одборника на прошлим изборима.

На другој страни он и његове присталице на све могуће начине користе и злоупотребљавају јавне институције и наведене просторије у политичке промоције.

           

.

.

.

И ако је од Јаблановића, превише је.  

Џон Траволта