,,КЕЧЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА“

    toma vucic dacic siptari                                                             

С А О П Ш Т Е Њ Е

Предстојећи локални избори на Косову и Метохији показују сву неморал бројних политичких актера, који данас владају Србијом. Ово се пре свега односи на оне из тзв. Српске напредне странке, ако ту ишта има напредно.

Заменик директора Канцеларије за КиМ господин Крстимир Пантић, који је уједно и координатор општине Косовска Митровица (у сукобу интереса), као и кандидат за градоначелника Јахјагиних избора за исту општину, је човек који је до сада много пута мењао и принципе и стране, и чије политичко деловање личи на временску прогнозу. Прво је био члан ДСС, па онда Тачијев стипендиста и високи функционер владе Косова, па ,,србенда“, па ,,европејац“, па противник Бриселског споразума, до жестоког саговорника истог споразума. Данас у жељи да убеди Србе у Косовској Митровици да изађу на локалне изборе, своје грађане обмањује лажима да су избори статусно неутрални, да је непостојећа заједница српских општина институција српске државе, да ће Срби у Тачијевој држави живети боље и томе слично.

Да би подсетили господина Крстимира Пантића да избори нису статусно неутрални, друштво ,,Српско-словенске солидарности“, Народни покрет ,,Отаџбина“ и удружење грађана ,,Стара Србија“, шаљу  кече (шиптарска капа) господину Крстимиру Пантићу уз напомену да су ово избори самопроглашене и лажне државе Косово, у којој је до пре неког времена Крстимир Пантић био шеф сектора за прикупљање и управљање информација.

Три удружења ће кече послати и председнику Србије Мр. Томиславу Николићу, који подржава локалне изборе у сепаратистичкој творевини, чиме свесно гази Устав Србије, на који је положио заклетву. Током предизборне кампање наш вајни председник је у Косовској Митровици говорио да су његови пореклом са Косова и Метохије и због зулума у турска времена напустили Косово. Слањем кечета подсећамо председника, због кога су његови преци отерани са родног огњишта.

 

13.10.2013.године

У Косовској Митровици

 

1. Друштво ,,Српско-словенске солидарности“

     Владимир Ракић

 

2. Народни покрет ,,Отаџбина“

    Игор Војиновић

 

 3. Удружење грађана ,,Стара Србија“

     Златибор Ђорђевић