И БЕОГРАЂАНИ ДА ГЛАСАЈУ НА ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА 03.11.2013.Г.

Srbija i Kosovo

Помаже Бог!

Ево једног предлога за решавање „проблема власти“ у Београду, на Косову и Метохији и уопште у Србији. Чаробна реч за то је ЗАЈЕДНИЦА СРПСКИХ ОПШТИНА(ЗСО).

Влада Републике Србије је, без икаквог оправданог разлога, донела одлуке о распуштању општинских руководстава у 5 општина на Косову и Метохији. То су општине: Штрпце, К.Митровица, Звечан, Зубин Поток и Лепосавић.

По том њиховом принципу (силе, а не права и правде), зашто би се поштовала било каква процедура када је у питању Београд. „Смене руководство, поставе своје људе и завршена прича“.

За тзв. „Косовске изборе“ које је расписала „Приштина“, не само што народ силом терају да на њих изађу, већ покушавају да уведу или су већ то урадили, принцип права гласања по месту рођења. Ако је неко рођен било када на Косову и Метохији он сада може да гласа (или да се кандидује) на шиптарским изборима. То  значи да би  г-дин Ивица Дачић могао да буде нпр. одборник у скупштини општине Призрен.

Ако узмемо у обзир чињеницу да је већина Срба пореклом из Старе Србије можемо тај принцип још да проширимо. Да дамо право гласања према пореклу и онда 03.11. на поменуте шиптарске изборе могу да изађу и Београђани.

И ШТА ЋЕ НАМ ОНДА СРБИЈА?

Можемо сви да се удружимо у заједницу српских општина (ЗСО) и да „срећно живимо до краја живота“ у (еу)ропској унији.

Праштајте браћо на овим мојим неозбиљним речима. Користим их да би сликовитије приказао какво је безакоње и „лудило“ захватило земљу која се зове Србија.

Како радили тако нам Бог помогао!

Живота Марковић, Лепосавић