ЕУЛЕХ подржава албански тероризам и безакоње на Космету!

epa01563034  Kosovo Albanian men walk past graffiti reading ' EULEX Made in Serbia ' in Pristina, Kosovo, 28 November 2008. The U.N. Security Council cleared the way on Wednesday for a European Union police and justice mission, EULEX, to deploy in Kosovo, in a statement welcoming agreement by Serbia and Kosovo to the move. Kosovo has rejected elements of a six-point plan put forward by Mr Ban on the grounds it would imply a partition of the country between its 90 per cent ethnic Albanian majority and minority Serb areas in the north.  EPA/VALDRIN XHEMAJ

Зашта се  ( не)залаже ЕУ судство  у јужној српској покрајини ?

Кад би ЕУЛЕХ у Европи примењивао законе као на Косову и Метохији терористи, убице и антидемократија би завладали старим континентом . – Зашто ЕУЛЕХ судије пуштају  доказане албанске терористе и зашто амбасадори у Приштини то подржавају ?

 

          Досадашњи рад ЕУЛЕХ – овог судства на Косову и Метохији је директан и очигледан пример давања подршке тероризму, не само овде већ и у свету ,  давање  подршке безакоњу ,  давање подршке убицама и антидемократији. Апсолутно се може доказати спрега дојучерашњих албнанских терориста из редова “УЧК“ и пристиглих судија ЕУЛЕХ – а, из бројних земаља Европске Уније, који их ослобађају у толико чистим , потврђеним и доказаним убиствима, ратним злочинима које су починили  албански терористи не само над Србима већ и над  својим сународницима, Ромима, Бошњацима и другима.

Најновији случај ослобађања Фатмира Лимаја и још деветоро терориста  Албанаца  у случају  Клечка, код Липљана, јасно говори колико ЕУЛЕХ – ове судије очигледно подржавају тероризам, ратне злочине, убице и да овде, на Космету,  кад су у питању злочини Албанаца над Србима  али и другима,  ЕУЛЕХ – ове судије  инсталирају антиправо, безакоње и буквално легализују тероризам и  сва друга зла.

Сами терористи који су организовали  злочин у Клечки, Срби убијени па спаљени, признали су стравичне злочине, као што су то признала и браћа Мазреку. Но, два ЕУЛЕХ судија и један судија Албанац су у најновијем суђењу  у Приштини Фатмиру Лимају и деветорици терориста  из Клечке , ослободили терористе за ратни злочин!

Током 1998. године Фатмир Лимај је био и комадант логора у селу Лапушница, општина Глоговац, где су у периоду  измнеђу 22. јуна  и 25.  јула   исте године  мучили 22 затворене осебе које  су на крају убили.

ЕУЛЕХ судије су ослободиле и Фљорима Ејупија који је подметнуо експлозив под аутобус код Ливадица, СО Подујево, када је погинуло 14 Срба а више од 30 тешко и лако повређено. УНМИК – ове судије су  раније Ејупија осудиле на 40 година затвора због тероризма. Какво је то онда суђење ЕУЛЕХ – ових судиија пита се цео правни свет !?

То је невиђено понижење и пљување права  и то у Европи која је тековином људских права. Овим и оваквим суђењима до сада  озваниченим албанским терористима , ЕУЛЕХ је доказао да  није дошао на Косову и Метохији да суди по праву и правици већ да отворено, јавно и писмено подржава, легализује тероризам и безакоње.

Жалосно је и кад се зна да је чак 18 сведока  у случају терористе Рамуша Харадинаја убијено од стране Албанаца  на Космету, Црној Гори али и  широм Европе а  Рамуш Харадинај не само да је на слободи већ се бави и политиком.  И шта је то, него директно пљување ЕУ, директно пљување Париза, Лондона, Бона, Беча и осталих европских престоница , директно  убијање права, демократије  и то директно од самих Европљана који су се сјатили на Космету у разним мисијама свих врста

Кад би ЕУ почела да примењује правосуђе како га  деле и примењују ЕУЛЕХ судије на Космету за врло кратко време терористи, убице и антидемократија би завладали Европом. Правосуђе  које ЕУЛЕХ примењује на Косову и Метохији када су у питању албански терористи је непостојеће право, антиправо, право које нема сврху на овим просторима.

Овде, на Космету судије  ЕУЛЕХ –а и албански терористи су у истој колони, раме  уз раме, руку под руку у инсталирању безакоња, антицивилизације и безвлашћа. Коме то иде у прилог , само јачању тероризма не само овде већ и у свету.

Најновије убиство ЕУЛЕХ – овог радника код Балабана , девет км северно од Звечана, је плод  ослобађајућих пресуда ЕУЛЕХ – ових судија , који од почетка  апсолутно толеришу албански тероризам на Косову и Метохији.

Срби на Косову и Метохији траже да се расветли свако убиство и да се починиоци казне. До сада ЕУЛЕХ судије то нису радиле , да ли ће нешто урадити да се убиство њиховог радника  код Балабана открије  остаје да се види !?

Зоран Влашковић