Ево како ЦИА уништава православну националну свест и разара традиционалне вредности у православним земљама

cia

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред”, наводи се у доктрини ЦИА.

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

Многи су се насмејали на чувену реплику у филму Балкански шпијун – „ЦИА, снајка ЦИА“, али би се сасвим сигурно још више горко насмејали да знају колико је америчка тајна служба умешана у политичка дешавања против словенских држава.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смернице како да се разоре традиционалне вредности присутне у православним земљама, угаси национална свест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбедности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока, наводи се да САД треба да завладају светом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

„Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјлану моћ на магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и приморати их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест „, наводи се у документу.

Америчка тајна служба је задужена да неприметно, прикривено активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

„Честитост и праведност биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништва, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свест људи „, навео је Далс.

Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

„Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, део је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

„На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем. придобијаћемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати је, учити разврату и бешчашћу. Ето, тако ћемо ми то да урадимо „, навео је директор ЦИА.

Далс је сматрао да америчке обавештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

„Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моćи, у економским односима да силно зависи од спољњег света, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса „, наводи се у доктрини ЦИА.

Vitovnica.com