Избори Приштине са елементима чистог фашизма!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Срби на северу Космета  не желе на изборе 3. новембра  јер их не организује Србија

Најављени изборе 3. новембра , које организује Приштина, нити су слободни, нити демократски нити их организује држава која је чланица ОУН, јер их Албанци организују са пљувањем ОУН, пљувањем Устава Србије и Р 1244 , али и без иједног елемента људских права за Србе

 

         Најављени избори Приштине за 3. новембар имају све елементе чистог фашизма и организују се без иједног оствареног људског права за Србе на Косову и Метохији , организују се кад Срби немају никакву слободу, кад такозваним Косовом царује антидемократија и антицивилизација.

Довољно је подсетити  да ниједно од 1004 убиства Срба после јуна 1999. године није расветљено и да такве злочине још нико није одговарао. Те  албанске убице данас излазе на такве изборе, шта је то него фашизам !

Какви избори кад се још увек 230.000 расељених Срба и других неалбанаца налази ван својих кућа и завичаја.

О каквим се изборима ради кад су Албанци до сада срушили и запалили 155 српских цркава и манастира а 12 српских светиња је у потпуности избрисано са лица земље.

Какви су то избори кад од оних малобројних повратника  Срба  апсолутно нема ниједног домаћинства које није нападнуто или опљачкано.

Какви избори Приштине кад је на снази још Р 1244 и зашто Албанци даноноћно пљују највишу правну организацију у свету ОУН.

Какви слободни избори кад су на челу квази државе Косово бивши терористи УЧК. ( Амерички председник Џорџ Буш је  указом број  13219 од 2001. године, УЧК  прогласио терористичком органзацијом, што је на снази и данас ).

Срби, бар на северу Косова и Метохије, немају ниједан аргумент  за излазак на такве изборе  који имају апсолутно све елементе фашизма.

Срби на северу Космета су референдумом у фебруару 2012. године са 99,97 %  рекли не приштинским институцијама. То сада треба да потрврде неизласком на изборе. Срби на северу Косова и Метохије поштују Устав Србије, матицу Србију и Р 1244, на то имају легитимно право а то су доказали стопроцентно много пута до сада а и живљењем на територији КиМ која је саставни део Србије.

Зоран Влашковић