На Западу се ствара нова идеологија с основама фашизма и хомосексуализма

Gay pride flag waving in the wind

Гебелсова флоскула „што је лаж већа – у њу се више верује“ сада је као никада раније актуелна на Западу“

Данас смо сведоци да се на Западу ствара нова идеолошка концепција у чијој су основи фашизам, изопачени либерализам и хомосексуализам. Испоставља се да су лидери западних земаља добри ученици и Хитлера и Гебелса.

Искази сведока у Источној Гути код Дамаска недвосмислено говоре да је нервно-паралитички гас сарин применила сиријска опозиција, а не владине јединице – поново је изјавила Карла дел Понте.

„Експертска комисија – додала је – засад није нашла било каква сведочења која би потврдила да је владина армија употребила хемијско оружје“.

Исту изјаву је дао и Башар Џафари, стални представник Сирије у УН, који је истакао да су својим дејствима побуњеници желели да испровоцирају војно мешање Запада.

Званични Вашингтон своју главну оптужбу – да су сиријске владине снаге употребиле отровни гас код Дамаска – изводе искључиво из наводно пресретнутих телефонских разговора челника сиријске армије.

Овако добијене „информације“ крајње су проблематичне. И због онога што је CIA урадила са Ираком и зато што се већ догађало да израелски Мосад својим савезницима подмеће фалсификоване разговоре.

Ово је у свом сведочењу потврдио и бивши припадник израелских специјалних служби Виктор Островски.

Ево шта је о томе открио у својој књизи „Мосад: Путем обмана“: „Својевремено смо активно користили такозвани пресретач „Тројан“ који је био у стању да пресретне и искриви информацију коју су у већ обрађеном виду добијале америчке и британске обавештајне службе“.

Поводом Сирије се огласио и бивши шеф руске војне дипломатије генерал Леонид Ивашов који је прво оценио да западне специјалне службе и политички естаблишмент чак и не покушавају да измисле нешто ново у Сирији, већ користе исте методе као некада у Ираку.

Ивашов је посебно нагласио:

„Данас смо сведоци да се на Западу ствара нова идеолошка концепција у чијој су основи фашизам, изопачени либерализам и хомосексуализам. Испоставља се да су лидери западних земаља добри ученици и Хитлера и Гебелса. Гебелсова флоскула „што је лаж већа – у њу се више верује“ сада је као никада раније актуелна на Западу“.

По његовој процени, закључци експерата УН о употреби хемијског оружја за такав Запад више нису важни.

„САД у овој операцији на коцку стављају цео свој политички капитал. Уколико Асад добије овај рат – то ће бити пример за све друге државе које теже независности од САД“ – уверен је Ивашов.

Он сматра да би било добро да Русија објави да ће извршити своје обавезе према безбедности Сирије, пошто јој Повеља ОУН то као одговорном члану међународне заједнице дозвољава.
Леонид Ивашов / НСПМ