Београд тера Србе на КиМ да се убију !?

pusti-snovi.gif

Избори на Косову и Метохији 3. новембра  највећа превара и директно  убиство Срба !

Питање свих  питања је зашто издајничка власт : Николић – Вучић – Дачић и политичке развалине Вулин , Дрецун … терају Србе са КиМ и јужну српску покрајину из Србије и Устава ове државе ! – Како да расељени Срби гласају за оне који су их  убијали и протерали  са КиМ ! – Зашто издајничка власт подржава стварање фашистиче велике Албаније и не штити државне и националне интересе ?

 

Локалне изборе на Косову и Метохији које 3. новембра по први пут организује Приштина, односно самопрокламована квази држава Косово, су највећа превара  Срба  на Косову и Метохији и њихово директно терање у смрт! Док се та превара увелико и  на све начине припрема, најтрагичније је то што  издајничка зликовачка српска  власт Николић – Вучић – Дачић и њихове политичлке развалине  Вулин, Дрецун… прете Србима на Косову и Метохији што упорно неће на те изборе и  што хоће само да и даље  живе у Србији и са Уставом државе Србије, а не у Тачијевој наркомафијашкој творевини која није чланица ОУН.

Никад и нигде у свету, у историји држава и права, није се десило да се једна власт одриче свог народа и своје територије у корист свог највећег непријатеља, у нашем случају Албанаца. То управо чине издајници , подрепаши међузападне заједнице Николић – Вучић – Дачић и њихове слепе политичке олупине из редова СНС, СПС и других назови партија.

Издајничка власт у Београду сада тера расељене Србе са Косова и Метохије и оне који на Космету живе под терором и зулумом Албанаца да гласају за Шиптаре , за оне који су их протерали са Космета, за оне који су их убијали, за оне који су им узурпирали сваки милиметар непокретне имовине, за оне који су им срушили 155 цркава и манастира, за оне који им не дају апсолутно ниједно елементарно људско право па ни право на живот…

Излазак Срба на изборе означио би аутоматски, да свака српска породица која изађе на приштинеске изборе , прихвати Шиптаре  убице за браћу, и то оне  убице Срба у аутобусу код Ливадица код Подујева, убице 14 српских жетеоца који су сакупљали хлеб на својим њивама у Старом Грацу код Липљана, убице српске деце у Гораждевцу , убице породице Столић у Обилићу …

Издајничка српска власт у Београду нема памети и одавно  не штити националне и државне интересе Срба и Србије, одавно не жели да заштити територијални инетритет и суверенитет земље, иако је на снази још увек најачи аргумент Србије  Р -1244 и  свето писмо, Устав државе Србије.

Мали дебели, ратлук, Дачић, означен на сваком скупу  у Србији где се појави, као издајник српског рода , још сада прети Србима на Космету који неће на Тачијеве зликовачке изборе. Вероватно прича у бунилу од силних молитевих доручака у Вашингтону  и напуњених коферчића којекаквих светских валута од којих је апсолутно расрбљен.

Жалосно је да и  бројни у Београду , назови коментатори, новинари, аналитичари , сви  испразни филозофи се  залажу за Тачијеве изборе који Србима на КиМ доносе само зло и ништа више и ништа друго . Нико од њих никада није споменуо остварење елементарних људских права за Србе на Косову и Метохији, никада нико од издајничке власти не говори о повратку 250.000 расељених са Космета, а људи се не враћају на својим огњиштима јер само Срби на Космету немају апсолутно никаква права, па ни право на живот.

Одржавање избора се обавља после потписивања војног споразума  Албаније и такозваног Косова , који је полазна основа за стварање Хитлерове фашистичке идеологије, Велике  фашистичке Албаније. Излазак Срба на изборе  означиће аутоматски подршку новом пројекту, фашистичкој Великој Албанији . Зар Срби изласком на ове изборе да дају печат томе !

Жалосно је да су Срби на Косову и Метохији поред највећег историјског непријатеља, Шиптара, сада добили још једног непријатеља и, издајничку власт у Београду оличену у Николићу – Вучићу – Дачићу…. Срби на Косову и Метохији, а посебно они на северу Косова и Метохије одлучни су да бране Србију и Устав Србије, не желе ни по коју цену фашизам и фашистичкиу Велики Албанију. Не желе изборе у фашизму  а у фебруару 2012. године Срби на северу Космета су   референдумом, са 99,97 %, рекли НЕ албанским институцијама.

Издајничка  антисрпска тројко, Николићу – Вучићу и Дачићу , референдум је свуда у свету најдемократскије право једног народа у испољавању своје воље. Ви, велеиздајници Србије и српског народа, Николићу, Вучићу и Дачићу то пљујете.

Зоран Влашковић