Овај човек је испланирао три светска рата!

albert-pajk

ЊУЈОРК – Светски ратови су испланирани 1871. године?! Алберт Пајк, амерички генерал који се у грађанском рату борио на страни Конфедерације, написао је пре 140 година документ за који је тешко поверовати да постоји.

ЊУЈОРК – Светски ратови су испланирани 1871. године?!
Алберт Пајк, амерички генерал који се у грађанском рату борио на страни Конфедерације, написао је пре 140 година документ за који је тешко поверовати да постоји.

Он је 15. августа 1871. имао визију, коју је затим у писму препричао свом пријатељу. Ово писмо садржи детаљне планове о три светска рата која су „неопходна да би се остварио нови светски поредак“, како је мислио Пајк.

У писму је до невероватних детаља описан ток сва три светска сукоба, иако Пајк није могао да има увид у те детаље, осим уколико се они нису одиграли баш по његовим плановима.

Први светски рат

Први светски рат, по Пајку, мора се десити да би Илуминати срушили власт цара у Русији и од те земље начинили тврђаву атеизма и комунизма. Сукоб ће агенти Илумината створити између британске империје и германских империја. На крају рата комунизам ће бити успостављен у многим земљама како би се уништиле друге владе и ослабиле религије.

Преко свог сарадника Ота фон Бизмарка, вође тадашње Немачке, Пајк је дуго припремао терен за стварање услова за Први светски рат, а сви њихови напори кулминирали су 1914. године, кад је атентат на надвојводу Франца Фердинанда у Сарајеву искоришћен као повод за покретање сукоба.

Други светски рат

„Други светски рат се мора покренути подстицањем сукоба између фашиста и политичких циониста“, тврдио је генерал. (Да не буде забуне, иако појмови „нацизам“ и „ционизам“ нису били познати 1871, управо су их Пајк и Илуминати измислили!)

„Овај рат мора се тако водити да нацизам буде уништен, а да ционизам остане довољно јак да се оснује независна држава Израела у Палестини. После Другог светског рата комунизам мора бити довољно јак да би се супротставио хришћанству, које ће онда бити под контролом док не дође време за коначну друштвену катаклизму“, писао је Пајк.
На конференцији у Потсдаму 1945. године, Труман и Черчил су велики део Европе једноставно предали СССР.

Трећи светски рат

„Трећи светски рат мора се начинити тако да се искористе разлике међу политичким ционистима и вођама исламског света. Рат се мора направити тако да ислам и ционизам униште један другог. У међувремену ће друге нације, подељене по овом питању, морати да се боре до потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцрпљености. Тада ћемо у свет пустити нихилисте и атеисте и направићемо друштвену катаклизму која ће свима показати ефекат апсолутног атеизма. Онда ће свуда грађани истребити те уништитеље цивилизације и, жудећи за идеалом, пронаћи ће право светло кроз универзалну манифестацију чистог учења Луцифера. Ова манифестација ће уследити после уништења хришћанства и атеизма, који ће нестати у исто време“, писао је Пајк у свом плану за владавину светом.

Ко је Алберт Пајк

Пајк је рођен 1809. године у Бостону, завршио је Харвард, а касније је као генерал служио у јужњачкој војсци у америчком грађанском рату. Течно је говорио 16 језика, а био је велики командант масонског покрета у САД све до своје смрти 1891. године. Крајем шездесетих година био је главни вођа Кју-клукс клана.

Био је сатаниста и бавио се окултним ритуалима, призивајући, како је писао, и самог Луцифера. Био је вођа сатанистичке групе познате под називом Ред паладијума, основане у Паризу 1737. године.

Пајкова десна рука био је Швајцарац Филеас Валдер, бивши свештеник, масон и окултиста. Пајк је тесно сарађивао и с масоном 33. реда Ђузепеом Мацинијем, који је постао вођа Илумината 1834. године, а наводно је иницирао оснивање мафије 1860. године.

Енглески државник лорд Палмерстон био је, наводно, још један од сарадника Пајка, а његов човек у Немачкој био је Ото фон Бизмарк, ујединитељ Немачке.

Ко су Илуминати

Илуминати је назив за завереничку организацију која постоји од 18. века с циљем да контролише догађаје на планети како би мењала историју у складу са својим визијама. Илуминати контролу постижу преко својих агената, који управљају одлукама корпорација и влада. Циљ акција Илумината је успостављање новог светског поретка.

Покрет је, под именом Ред префектибилиста, основао Адам Вајсхаупт првог маја 1776. године. Назив Илуминати значи „просветљени“. После реформе у 19. веку Илуминати су постали тајно друштво, као тајна организација унутар масонерије.

ПЛАНЕТА