Сасвим је „нормално“ што Пепси користи станице абортираних фетуса!

pepsi-abortion

Обамина администрација је дала свој благослов ПепсиЦоу да настави користити станице и ткиво абортираних људских фетуса у производима пића и хране то јест да уз помоћ њих ствара нове окусе.

ЛифеСитеНеwс.цом је објавио да је Обамина комисија за Сигурност и Размјену – Сецуритy анд Еxцахнге Цоммиссион (СЕЦ) одлучила како је пословни уговор између ПепсиЦоа и Сеномyxа о побољшавању окуса пића с кориштењем бубрежног ткива абортираних фетуса, сасвим „обичан и уобичајен посао који се може наставити.“

1-obama-i-pepsi

У знак подршке Пепсију, предсједник Обама ужива у Пепси Цоли.

Ова проблематика је дошла до јавности 2011., када је непрофитна организација Цхилдрен оф Год фор Лифе (ЦГЛ) објавила вијест о сурадњи између Пепсија и Сеномyxа, што је у исти мах довело до масовног згражања јавности и бојкота купње Пепсијевих производа широм свијета. У исто је вријеме откривена информација да Пепси има пуно другачијих и етичнијих могућности производње нових окуса које користе директни Пепсијеви такмаци на тржишту умјесто изнимно дискутабилног и неетичног кориштења абортираних станица фетуса које Сеномyx назива „изолирани људски рецептори за окус.“

pepsico-po1

Унутар гигантске корпорације ПепсиЦоа налазе се много познати свјетски бреднови који користе абортиране феталне станице у побољшавању окуса производа.

Неколико мјесеци касније, дионичари Пепсија су компанији упутили петицију о корпоративном прихваћању људских права и етичких стандарда с којима неће користити остатке абортираних људских бића у приватним и корпоративним истраживањима. Али Обамина је администрација је одбила овај захтјев написан на 36 страница и умјесто тога у потпуности је стала на страну и оправдала Пепсијево кориштење абортираних људских станица и ткива за побољшање окуса својих пића и назвала је такво понашање „уобичајеним пословањем,“ које не изискује никакву забринутост.

ЦГЛ-ов плакат против кориштења абортираних феталних станица.

„Ми не говоримо о баналним стварима као што су; какву би врсту оловака требао користити Пепси већ о искориштавању остатака абортираних фетуса, који се користе за повећање профита,“ рекла је Деби Виннедге, директор ЦГЛ-а, забринута и разочарана одлуком СЕЦ-а. „Кориштење бубрежног ткива ембрија (ХЕК-293) како би се произвели бољи окуси у пићима је толико јадно нарочито зато што је то за Пепси рутинирана операција!“

pepsico-reports-better

 

Сједиште пепсиЦоа у САД-у.

Да разјаснимо, станице и ткива абортираних фетуса не завршавају у финалном производу Ппесија, барем тако тврде извјешћа, већ се с њима тестирају кемијски окуси с којима се касније стварају финални производи. Но чињеница да Пепси користи људске остатке за тестирање нових окуса пића, није ни мало мање проблематична, као што су удруге за људска права јасно дале до знања, Пепси безобразно крши све етичке и моралне норме и за њих уопће немари.

brands_pepsi

 

Дио производа Пепсија.

У сијечњу 2012., сенатро из Оклахоме Ралпх Схортеy је предложио да се законом забрани кориштенеј абортираних фетусних станица и ткива у производњи нових окуса за пића и храну. Ако овај приједлог закона СБ1418 буде прихваћен, тада ће се аутоматски с тржишта повући сви производи који у себи имају укусе направљене изолираним људским рецепторима за окус то јест абортираним људским станицама и ткивима, а у то спадају сви Пепсијеви производи, укључујући Крафт и Нестле.

Коментар Матриx Wорлда:

До сада смо пуно пута имали прилике извијестити о различитом неетичном и неморалном понашању највећих корпорација свијета, али нас изнимно брине колико мало вриједи људско биће и његови остатци у свијету похлепе и профита. Готово нам се чини да постајемо канибали најгоре врсте којима више ништа није свето, па чак ни остатци фетуса. Схваћамо да матичне станице могу некоме спасити живот, али да се абортирани фетуси користе за прављење профита је крајње одвратно и нељудски!

Да би те схватили које све компаније користе абортиране фетусе и како је овај канибалистички процес настао, прочитајте и:

Раскомадани абортирани фетуси продају се диљем Америке под покровитељством Обамине администрације

Избјегавајте производе који садрже станице абортираних фетуса!

Биотехнолошка компанија се непотребно користи побаченим људским станицама фетуса за тестирање умјетних арома хране!!!!

Желите ли знати колико су газирана пића нездрава, прочитајте:

Што се догоди нашем тијелу када попијемо лименку коле?

ЕНЕРГЕТСКИ НАПИТЦИ: Јесу ли опасни по здравље?

Сага о зараженом соку открива шокантну истину о томе какве прехрамбене производе увозимо!

Пронађене велике количине арсена у воћним соковима

Натурал њуз /

Превела и уредила: Љубица Шаран

Матриx Wорлд