З. Михајловић: „Посланик СНС-а Бојан Јаковљевић се заложио за излазак Срба на шиптарске изборе“

jakovljevic bojan

Оно што је битно да се зна, а данас се чуло на Привременој скупштини АП Косова и Метохије, од стране неколико председника општина са севера КиМ, јесте то да се народни посланик СНС из Косовске Митровице Бојан Јаковљевић, заложио на састанку код државног врха у Београду за учешће Срба на предстојећим шиптарским изборима.

Поменути господин је то урадио на опште запрепашћење свих осталих јер се за њега знало да је пре извесно време у републичком парламенту гласао против бриселског споразума. Шта је преломило у глави овог човека то он најбоље зна али по свему судећи функција посланика му милија од сопственог народа.

Још једна чињеница је овде битна. Поменути посланик је један од оних који се здушно заложио код Владе Републике Србије да се уведу привремене мере у општинама јужно од реке Ибар и на тај начин уклоне легитимни представници грађана и на њихова места доведу слепи партијски послушници. А све ово у циљу разбијања јединства и заједничке борбе Србског народа на КиМ у борби за опстанак.
Овим чином је листа шиптарских лобиста нешто проширенија али се највећа трагедија огледа у томе што тај прљав посао за стране интересе раде углавном људи који своје порекло воде са простора Косова и Метохије.

Наша порука њима гласи: Узалуд вам је сав тај труд Срби ће овога пута послушати себе и НЕЋЕ учествовати на шиптарским изборима!!

Погледајте Видео прилог снимка седнице Скупштине АП КиМ инфослужбе „СРБИ НА ОКУП“ који потврђују констатацију г. Звонка Михајловића

Извор: Фејсбук профил Звонко Михајловић