Двери: Вучић не може да оде на КиМ јер се тако договорио са албанским сепаратистима

vucic-kurti-lajcak

Сво лицемерје Александра Вучића огледа се у његовој изјави да би „колико сутра отишао и у Косовску Митровицу кад би му то дозволиле албанске и међународне снаге“. Управо он је договорио такво стање потписивањем Бриселског и Вашингтонског споразума, као и прихватањем француско-немачког ултиматума. Тим документима је успоставио фактичку границу између Србије и КиМ и омогућио долазак албанских сепаратиста на север КиМ.

Подсећамо грађане Србије да до доласка Александра Вучића и СНС-а на власт, администрација и полиција лажне државе Косово на северу КиМ није постојала. Тек са доласком Александра Вучића на власт признати су документи лажне државе Косово, предато правосуђе и цивилна заштита у руке Приштине, нема више избора у локалним самоуправама по законима Републике Србије, а врхунац је био одвођење Срба са КиМ на митинг СНС-а у Београд како би албански сепаратисти заузели институције на северу КиМ.

Сада се Вучић жали како не може да посети Косовску Митровицу, а једина истина је у томе да је то последица његове издајничке политике према Косову и Метохији.

Извор:
ДВЕРИ