Истина је победила! Одлука Врховног суд САД: вакцине портив короне НИСУ вакцине

kenedi kovid

Одлука Врховног суда САД: Ковид вакцине НИСУ вакцине. Роберт Ф. Кенеди Млађи победио је све фармацеутске лобисте

Вакцине против Covid-19 НИСУ вакцине. У својој одлуци, Врховни суд потврђује да је штета узрокована генском терапијом Covid мРНА НЕПОВРАТНА.

Пошто је Врховни суд највиши суд у Сједињеним Државама, неће бити уложена даља жалба и сви начини жалбе су исцрпљени.

Роберт Кенеди је у својој изјави истакао да је овај успех био могућ само захваљујући међународној сарадњи многих правника и научника. Наравно, ова одлука ствара међународни преседан. Очекује се да ће одлука посебно утицати на Швајцарску због посебног положаја Швајцарске у њеном савезном уставу. С једне стране, Нирнбершки законик се помиње у члану 118б Устава, а у Швајцарској је неовлашћено коришћење генетског инжењеринга на људима забрањено чланом 119. Савезног устава. Ово је допуњено чланом 230бис Кривичног законика, према којем починиоци могу провести до 10 година затвора.

Али ова историјска одлука такође треба да покрене да се остатак света замисли, пошто Нирнбершки законик има међународну снагу и такође је укључен у члан 7 Међународног пакта о грађанским и политичким правима.

У случају кривичних пријава, у изјави би требало да се помене скандал с Котерганом како би оптужбе дале додатну тежину. Немачки адвокат Рајнер Фјулмих и више од 100 других немачких адвоката активно су укључени у ове случајеве. То не преноси ниједан медиј, ни у Швајцарској ни у Европи.

Нажалост, готово је математички очигледно да, будући да је реч о деструктивном питању које може да промени финансијске и економске планове моћног лобија фармацеутског сектора, јавност о томе није обавештена. Налазимо се усред рекламне кампање да подстакнемо људе да се вакцинишу, а затим поново вакцинишу до следеће зиме.

Врло је вероватно да ће, ако вест о овој историјској пресуди када постане јавно позната, бити прекасно да се не дозволи корумпираној медицинској установи, која је повезана са фармацеутским лобијем, да крене даље са кампањом вакцинације.

Позивамо све поштене људе добре воље да што шире прошире ову историјску пресуду Врховног суда Сједињених Држава. Због нас самих, а посебно због наше деце и унука… не дозволимо лобистима да нам непоправљиво униште здравље и доведу животе у опасност.

Извор:
БОРБА ЗА ВЕРУ