Дмитриј Медведев: НЕКА ДРХТЕ ПОД ЋЕБАДИМА!

Medvedev-un

Ево и нових америчких санкција. Ускоро ће стићи и нове европске. Да ли треба да реагујемо? Чини се да не, њихов број мери се већ десетинама хиљада. Научили смо с њима да живимо и развијамо се. С друге стране – неопходно је. Не само властима, држави, него уопште целом нашем народу. Свима који воле нашу Отаџбину – Русију. Уосталом, они – САД и њихови јебени савезници – објавили су нам рат без правила! Како реаговати? Већ сам једном говорио о томе, али вреди поновити.

Свакодневно морамо настојати да нанесемо максималну штету оним земљама које су увеле ова ограничења нашој земљи и свим нашим грађанима. Штету у свему у чему се може учинити штета. Штету њиховим економијама, њиховим институцијама и њиховим владарима. Штету добробити њихових грађана. Њиховом поверењу у будућност.

Да бисмо то урадили, морамо наставити да тражимо критичне слабости њихових економија и погађати их у свим областима. Наносити им штету на свим местима, паралисати рад њихових компанија и државних органа. Проналазити проблеме у њиховим најважнијим технологијама и немилосрдно по њима ударити. Буквално уништити њихову енергетику, индустрију, транспорт, банкарство и социјалне услуге. Улити страх од скорог колапса читаве критичне инфраструктуре.

Да ли се они плаше предаје нашег оружја непријатељима западног света? Морамо да им доставимо све могуће врсте наоружања, осим нуклеарног (за сада)! Да ли се плаше анархије и експлозије криминала у великим градовима? Треба помоћи у дезорганизацији њихових муниципалних власти! Плаше ли се рата у свемиру? Значи да ће га и добити. Нека им све стане, све се поквари, све оде дођавола!

Да ли се плаше социјалних експлозија? Хајде да их изазовемо! Све најзлослутније ноћне кошмаре треба да убацимо у њихову медијску сферу, да искористимо све њихове страшне фантомске болове. Не треба више штедети њихову психу! Нека дрхте у својим удобним домовима, нека дрхте под ћебадима. Вриште о нашој употреби лажних вести? Претворимо њихов живот у потпуну луду ноћну мору у којој неће моћи да разликују дивљу фикцију од стварности дана, паклено зло од рутине живота.

Нема никаквих правила у односу на непријатеља! Нека добију све у потпуности за штету нанесену Русији, и што је могуће болније! Свако томе може допринети! Запамтите: Quid pro quo! Tit for tat! Мило за драго! Прелом за прелом, око за око, зуб за зуб; како учини <…>, онако да му се учини (Левитска 24, 20).

Извор:
ИСКРА