„АЦО, СРБИНЕ“: Срби сад масовно возе РКС таблице! Ставиће „дисклејмер“ и на амбасаду Косова!

vucic

Срби сада листом возе РКС таблице. Гледали смо графите по Митровици „Нема предаје, КМ остаје“, међутим, председник Србије се сложио са тиме. Мало је обмањивао народ, чак неки који су били пожурили да узму раније РКС таблице, њима су у режији власти Александар Вучића запаљена возила, да би онда уз један мук тихи пристанак били приморани сви Срби да узму те регистарске таблице, изјавио је Марко Јакшић, члан Председништва српског националног већа Косвова и Метохије, приликом гостовања на каналу Прави одговор.

Он је подсетио да су чак били и позивани путем Телеком мреже да то ураде.

– Те таблице сада возе и Албанци кроз целу Србију, што је супротно Уставу Србије, а такође прелазе административну линију показујући српској полицији пасоше и возачке дозволе тзв. Републике Косово. То је урађено да би се мало пеглали ови покрадени избори и мамац овима са Запада да покажу колико су конструктивни. Такође су увели царинске декларације као да се ради о две суседне државе – истакао је Јакшић.

Како је рекао, Вучић то правда уз такозвани „дисклејмер“, како би наводно ставио до знања да то није признање Косова.

– Кад буде стављао плочу на амбасаду Косова у Београду, ставиће дисклејмер да то није признање државе Косова – костастовао је Јакшић.

Он је навео да држава Србија је та која је од Приштине преузела исплату плата српским полицајцима који су скинули унифроме тзв. косовске полиције Косова и предали оружје, њих 580 полицајаца, а што нам говори ко стоји иза те предаје.

Јакшић је открио и неке детаље о случају Бањска, рекавши да је то била дилетантска акција, где је Радоичић био само извршилац, а налогодавац је био „врховни командант Аца Србин“, док су Срби на КиМ изневерени и преварени.

– Вучићу функција председника Србије служи само за трговину. Да је Чедомир Јовановић председник Србије, мање би уступака дао Албанцима – закључио је Јакшић.

Како је открио, од 1. јануара је настао прави егзодус Албанаца, открио је до ког датума су распродате све авионске карте из Приштине, те је закључио да нам све иде на руку, осим Аце Србина. Он је открио и колико деценија је већ и зашто је на црној листи САД, иако није криминалац. О свему детаљније откријете у емисији на каналу Прави одговор.

Извор:
ПРАВДА