Александар Дугин: Интервју Карлсона са Путином показује да човечанство стоји на прагу апокалипсе

taker putin

Посетом Москви у овом критичном тренутку амерички новинар је поставио питање да ли Запад уопште разуме шта ради и куда води човечанство. Заслугом Бајденових глобалиста, сада се налазимо веома близу уништења

Интервју Такера Карлсона са председником Владимиром Путином има фундаменталну важност и за Запад и за Русију, не само због садржаја разговора, већ зато што је показао да је велики део човечанства свестан да стоји на ивици уништења, пише руски геополитичар Александар Дугин на сајту „Геополитика“.

У Русији је Такер Карлсон постао централна тачка за кључну поделу унутар руског друштва: на идеолошке патриоте и на оне прозападњаке који су остали лојални Путину и Специјалној војној операцији.

За патриотско крило, Такер Карлсон је једноставно „један од наших“. Он је традиционалиста, десничарски конзервативац и упорни и доследни противник либерализма.

Путин не комуницира често са истакнутим представницима конзервативног табора. Пажња коју је Кремљ поклонио Карлсону загрејала је срца патриота, јер је показала да Русија наставља да корача конзервативно-традиционалистичком путем. Сада је то постало не само могуће, већ и неопходно: руска власт је дефинисала своју идеологију. Русија је кренула конзервативним путем и неће скренути са њега. Ипак, патриоте се плаше да ће Русија напустити овај смер. Али, неће.

Са друге стране, прозападњаци су уздахнули: „Видите, није све тако лоше на Западу, тамо има и добрих људи, а то смо вам говорили.“ Будимо пријатељи са барем таквим Западом, предлажу они, чак и ако остатак глобалистичког Запада не жели да буде пријатељ Русије, већ нас бомбардује санкцијама, пројектилима и касетним бомбама, убијајући наше жене и децу. Ако се Русија налази у рату са либералним Западом, онда нека буде пријатељ са конзервативним Западом.

Тако су руски патриоти и руски западњаци, који постају све више руски а све мање западни, дошли до консензуса о Такеру Карлсону.

Карлсон је изабрао човечанство

Такер Карлсон је на Западу већ постао симболична фигура. Он је постао главни симбол Америке која мрзи Бајдена, либерале, глобалисте и која жели да гласа за Трампа. Трамп, Карлсон и Маск, уз гувернера Тексаса Грега Абота, представљају права лица предстојеће америчке револуције, али то ће овог пута бити конзервативна револуција. Русија се сада везује за овај све снажнији конзервативни пол.

Овде се уопште не ради о томе да Путин подржава Трампа. Карлсонова посета се односи на нешто друго. Бајден и глобалисти су рукама кијевских терориста напали велику нуклеарну силу, Русију, а човечанство се тренутно налази на ивици уништења. Ништа више и ништа мање од тога.

Глобалистички медији настављају са својом глупом и јефтином пропагандом, у којој „Спајдермен“ Зеленски, са својим чудесним супермоћима, побеђује Кремљ, којим наводно влада „Доктор Зло“ – Путин. У стварности, све иде ка нуклеарном уништењу човечанства.

Такер Карлсон је поставио питање да ли Запад уопште разуме шта ради – да води човечанство у апокалипсу. Заслугом Бајденових глобалиста, сада се налазимо веома близу тога.

Овде се не ради се о самом садржају разговора, већ о чињеници да у овом критичном тренутку Такер Карлсон долази у Русију како би се сусрео са Путином. Путовање Такера Карлсона у Москву вероватно је последња шанса да се заустави уништење човечанства. Огромна пажња, коју је привукао Такеров интервју, као и помамни, нељудски бес Бајдена, глобалиста и „грађана света“, опијених пропадањем, сведоче да је човечанство свесно озбиљности ситуације.

Свет се може спасити само уколико се зауставе глобалисти. Зато Америка мора да изабере Трампа, Такера Карлсона, Илона Маска и Абота. Онда ћемо добити прилику да застанемо на ивици понора. У поређењу са тим, све остало је споредно.

Либерализам је довео човечанство у ћорсокак и сада стојимо пред избором: или либерали или човечанство. Такер Карлсон је изабрао човечанство. Свет је схватио зашто је Карлсон дошао у Москву, закључује Дугин, и зато је његова посета толико важна.

Извор:
РТ