„МИ – Глас из народа“: Ко год тврди да је у коалицији са нама – лаже и нуди се на политичкој пијаци

mi glas konferencija

„БИЛИ СМО ЈЕДИНА ЛИСТА КОЈА НИЈЕ БИЛА У КОАЛИЦИЈИ, А КАО ГРУПА ГРАЂАНА НИСМО НИ ИМАЛИ ПРАВО НА ТО“

* Даље инсистирање на таквој лажној тврдњи било ког појединца или групе појединаца који су освојили мандате под нашим именом је највероватније у функцији тражења изговора за изневеравање и обману гласача који су гласали за „МИ– Глас из народа“: и за нуђење на политичкој пијаци у којој не намеравамо да учествујемо

* Обавештавамо јавност да је у току масовна и перфидна кампања лажи и дезинформација о нашем покрету и његовим члановима путем друштвених мрежа. Непозната и неовлашћена лица су без сагласности покрета „МИ – Глас из народа“ и његових оснивача отворила профиле на различитим друштвеним платформама попут Фејсбука, Телеграма, Твитера и Инстаграма, представљајући се као неки од оснивача покрета

* Апелујемо на јавност да се информише о свим новостима, програмским циљевима, саопштењима и изјавама покрета „МИ – Глас из народа“ искључиво преко наших званичних канала: наше интернет странице (miglasiznaroda.rs), нашег јутјуб канала, као и путем званичних профила нашег покрета на друштвеним мрежама

____________________________________________________________________

ПОКРЕТ „МИ – Глас из народа“: понавља добро познату чињеницу да смо ми једина изборна листа која није изашла на изборе као део било какве коалиције. Стога су све тврдње од стране било кога да су у некаквој коалицији са нама – нетачне.

Ко год и даље тврди да је са нама био у коалицији – нека покаже коалициони споразум са „МИ – Глас из народа“:. Знамо да такав споразум не постоји – не само зато што нисмо хтели да правимо предизборне коалиције већ и зато што, као група грађана, нисмо имали законско право да их формирамо.

Даље инсистирање на таквој лажној тврдњи било ког појединца или групе појединаца који су освојили мандате под нашим именом је највероватније у функцији тражења изговора за изневеравање и обману гласача који су гласали за „МИ – Глас из народа“: и за нуђење на политичкој пијаци у којој не намеравамо да учествујемо.

Обавештавамо јавност да је у току масовна и перфидна кампања лажи и дезинформација о нашем покрету и његовим члановима путем друштвених мрежа.

Прецизније, непозната и неовлашћена лица су без сагласности покрета „МИ – Глас из народа“ и његових оснивача отворила профиле на различитим друштвеним платформама попут Фејсбука, Телеграма, Твитера и Инстаграма, представљајући се као неки од оснивача покрета.

Путем тих профила често се пропагирају идеје и објаве које су директно супростављене програму и суштини нашег покрета, наших планова и залагања, као и чињеница актуелних догађања унутар покрета. Више него очигледан циљ ових лажних профила је да се створи забуна у јавности, раздор у нашој групи, фалсификују чињенице, као и да се дискредитују појединци „МИ – Глас из народа“ и сами покрет. Наиме, постоје и незванични профили, како наших оснивача, тако и нашег покрета, који можда јесу добронамерни. Међутим, ни ти профили не представљају ни званичне ставове покрета нити њених оснивача и чланова.

Док неки оснивачи покрета „МИ – Глас из народа“ уопште немају никакве профиле на друштвеним мрежама, неки их имају. Ускоро ће се обелоданити списак свих званичних профила нашег покрета и његових оснивача како бисмо отклонили сумње о правим профилима и како бисмо разоткрили оне лажне. С тим желимо да нагласимо да ће се свака званична информација у вези нашег покрета објављивати искључиво преко званичних профила и страница „МИ – Глас из народа“ – никако преко личних профила било ког појединца из покрета!

Имајући све ово у виду, апелујемо на јавност да се информише о свим новостима, програмским циљевима, саопштењима и изјавама покрета „МИ – Глас из народа“ искључиво преко наших званичних канала: наше интернет странице (miglasiznaroda.rs), нашег јутјуб канала, као и путем званичних профила нашег покрета на друштвеним мрежама.

Везано за јучерашње саопштење о хакерским нападима на званични сајт нашег покрета, молимо јавност за предострожност када посећују и информишу се преко нашег сајта или других платформи.

Уколико дође до преотимања неких од наших званичних канала, бићете обавештени.

У том случају, јавност ће бити обавештена искључиво путем видео порука од његових чланова о свим најважнијим актуелним питањима.

Док се води овај вишефронтални хибридни рат против нас, ми смо све одлучнији у нашој борби против оних унутрашњих и спољних фактора који настоје да се утиша глас из народа и сузбије покрет „МИ“ који га заступа.

Будите уверени да у тим намерама НЕЋЕ успети.

Извор:
ФАКТИ