7 озбиљних забринутости како трансхуманизам угрожава човечанство и људску расу

transhumanizam

Трансхуманизам у односу на вештачку интелигенцију неки људи сматрају надоградњом Хомо сапиенса.

Страствени заговорници тврде да ће нови такозвани Хомо сапиенс-ознака 2, бити такво побољшање у односу на Хомо сапиенс-ознака 1, да ће довести до надљудских квалитета. Неки од тих квалитета за које кажу да су изван наше тренутне маште!

Међутим, могло би се тврдити да су ови заговорници толико незаинтересовани за тренутни људски облик да су намерно игнорисали многе дивне особине које тренутно поседујемо.

Због ових дивних атрибута које ми људи већ поседујемо, да ли је трансхуманизам занемарени идеализам који долази са озбиљним забринутостима? Да ли је трансхуманизам замка и да ли ће у свом развоју нашу људску расу одвести у катастрофално погрешном правцу?

Размотрите следећих 7 озбиљних забринутости: зашто би трансхуманизам могао бити огромна претња нашем човечанству и људској раси. Размотрите акције потребне да се заустави трансхуманизам.

1 – Трансхуманисти милијардери који експлоатишу масе за глобалистичко преузимање власти

Док су у потрази за новцем/влашћу да преузму свет, глобалисти желе да достигну стање „бесмртности“. Упркос огромним развојним трошковима, они виде трансхуманизам као начин да постану бесмртна бића налик Богу.

У својој себичној потрази, ови глобалисти можда не схватају да смо ми људи у нашем тренутном стању већ бесмртна бића налик Богу!

Све што ће бити потребно је да се људи трансформишу и достигну „следећи ниво“ јесте да постану свеснији да схвате ко смо већ!

2 – Неповратни губици наше духовности и духовне везе

Слепо, беспоговорно и неопрезно прихватити трансхуманизам: само сагледавање са становишта шта је-ту-за-мене и свих његових кибернетичких бионичких побољшања, фармацеутских производа који мењају стање ума, нано-технологије, роботизације, биотехнологије која модификује ген… представља озбиљну претњу.

Та озбиљна претња је губитак наше духовности и духовне моћи: јединства које заиста јесмо. Наша веза са Богом; Све што Постоји.

Овде се налазе наши људски квалитети: љубав, брига, дељење, саосећање, емпатија… без којих би се цела људска раса у било ком облику распала.

Без чега би нас глобалисти учинили немоћнима…

3 – Хуманитарно одузимање

Да поновим: у односу на 2, горе наведени људски квалитети би морали бити неповратно изгубљени. Не бисмо били ништа друго до празне шкољке без љубави, сенке онога што смо некада били.

Не, није новац оно што тера свет да „живи“, већ љубав.

4 – Кошница контролише ум

Као резиме горе наведених 1-3, немојте да вас завара „погодност“ или понуда „побољшања“ и сродних способности.
Додуше, технологија ће бити одлична за оне којима су потребна помагала, за особе са инвалидитетом, ствари као што су протетске замене удова… итд… али, пре свега, на крају, технологија ће се користити за дехуманизацију маса.

Масе ће бити интегрисане у свеприсутни ум кошнице који контролише АИ и „интернет ствари“, постајући део ума кошнице који контролише А.И.

Веома погрешна идеологија, људи ће изгубити своју индивидуалност.

Људи којима се не обраћају као према појединцима, којима се не дозвољава самоизражавање, ће се побунити и изазвати многе проблеме технократама који их контролишу.

5 – Блиско праћење маса

Сваки аспект масе биће под помним надзором. На пример, шта је са масовним надзором праћењем доза лекова путем пилула које су микрочиповане?

Ову технологију би технократе могле да користе у скривене подле сврхе. Систем би се могао користити за промене расположења или контролу ума, у очекивању ефекта који би лек и његово дозирање имали на циљану особу…

Мислите да се ваше мисли не могу прочитати? Размотрите злокобне импликације из овог видеа:

6 – Разоткривање великих здравствених проблема

Последњих година, више него икада раније, вакцине (експерименталне) су коришћене и способне су да промене ДНК човека. Узнемирујуће, не разумевајући у потпуности исход, ове мРНА вакцине су направљене да се инкорпорирају у ДНК ћелија домаћина тела.

Ово ће неповратно променити генетски састав и начин на који се гени изражавају.

Као део трансхуманистичке агенде, шта би могло поћи по злу??!

Затим постоји још један пример великог здравственог проблема/бриге. Повезан је са вакцинацијом трудница.

Бројни лекари су рекли да вакцине код вакцинисаних трудница успевају да прођу плацентну баријеру и дођу у контакт са фетусом. Ове токсичне вакцине затим имају ефекат оштећења мозга код фетуса у развоју. Утврђени су запаљенски процеси код фетуса. Комбинација већег броја вакцина и лекова парацетамола за смањење упале доводи до већег оштећења мозга за фетус у развоју.

Даље, када се дете роди, у детињству, његово стање се додатно погоршава: оштећење мозга се наставља тако што мора да прима више токсичних антиинфламаторних лекова и вакцинације…

У ствари, дечји мозак се не развија на нормалан начин. Захваћене мождане структуре су пре-фронтални кортекс потребан за когнитивне (мислене) процесе и структура задњег мозга која се зове лимбички систем. Погођен лимбички систем доводи до лошег развоја емоција и емоционалних реакција.

Трећа витално важна структура мозга која је такође погођена у његовом развоју је цингулатна кора (овде се извињавамо за жаргон). Цингулатни кортекс је укључен у преношење комуникација неуронске мреже између пре-фронталног кортекса и лимбичког система задњег мозга.

Ове три мождане структуре заједно када су оштећене изазивају поремећаје понашања. Погођено дете можда неће бити у стању да се емоционално изрази или покаже емпатију. Способност да се покаже људскост могла би бити изгубљена до краја живота…

Импликације, импликације?!

Аутизам код детета је један пример горе наведених последица.

Због овог и других разлога, бројни лекари су се залагали за укидање вакцинације трудница.

Ово озбиљно забрињавајуће питање треба да знају све труднице.

7 – Трансхуманизам и инструментализација

Тренутни напад на наше човечанство укључује невидљиви рат који користи различита стелт оружја.

Постоји употреба хемикалија распршених ваздухом (цхемтраилс), нано-бот нано-технологија, психотроника, имплантација, генерисање скаларних таласа, усмеравање енергије, хемијско оружје, магнетна технологија… све дизајнирано да нападне људску расу. Већина људи нема појма да се ово дешава.

Затим постоји идеја да се користи масовни надзор како би се проверило да ли грађани добијају своје обавезне експерименталне вакцине које мењају ДНК под надзором америчке војске…

У закључку

Овај трансхуманистички рат не само да угрожава наше човечанство, већ и читаву људску расу. Све је то учињено зато што гомила добростојећих људи на високим позицијама жели да нас контролише и постане бесмртна.

Трансхуманизам прети да нас подели као људе. Биће те мале одабране шачице које ће имати новца и моћи да постану Хомо сапиенс са ознаком 2, док бисмо ми остали могли бити поробљени и обесправљени…

Морамо да проширимо глас да се активирамо и учинимо нешто да зауставимо ову агенду преузимања света.

Као што је већ речено. Већ смо боголика бесмртна бића!

Извор:
НУЛТА ТАЧКА