СКАНДАЛ: Селектор Израела у Приштини упоредио Србе са Хамасом и Палестинцима!

zastava

После фашистичке изјаве израелског амбасадора у Загребу Гарија Коена, који је изазвао дипломатски скандал рекавши да „Хрватска због Домовинског рата добро разуме чему је Израел изложен”, из ционистичке државе стиже нови удар на српски народ.

Због изјаве амбасадора у Загребу је морао да реагује министар спољних послова Израела Ели Коен, оградивши се од ових изјава и нагласивши да су Србија и српски народ цењени пријатељи Израела и да им је та земља захвална на трајној подршци и партнерству народа.

Видећемо да ли ће се сада неко огласити због фашистичке изјаве селектора фудбалске репрезентације Израела Алона Хазана, који је уочи утакмице са тзв. Косовом у Приштини, Србе упоредио са Хамасом и Палестинцима, односно изјавио да косовски Албанци, попут Израелаца имају исте проблеме у држави!?!

„Веома смо поносни што смо овде на Косову. Знам да сте имали исту ситуацију као и ми у прошлости.“ Надам се да ће у будућности ваш народ и наш народ живети у много бољем и мирнијем свету, рекао је тренер Израела Алон Хазан.

Дакле, док Израел признаје независност Косова, док њихови званичници изјавама понижавају Србију и српски народ, у исто време држава Србија отворено и беспотребно стаје на страну ционистичке државе, не осуђује страдање палестинских цивила, у УН гласа на страни Тел Авива, а при томе и угошћава кошаркашке клубове Макаби и Хапоел, који у Београду играју као домаћини у евро такмичењима!

И свему томе није највећи кривац Израел, већ издајнички режим Александра Вучића, који не мари за истину, правду и српске интересе, већ се отворено ставља у службу глобалиста.

Уместо да се не меша у овај сукоб, да осуди страдања цивила на обе стране и захтева да се сукоби моментално прекину, Вучићев режим даје званичну подршку Израелу, а из Тел Авива се „захваљују“ фашистичким увредама на рачун Срба – народа који је страдао заједно са Јеврејима у истим јамама. Али, све те жртве држави Израел, по свему судећи, уопште нису важне.

Извор:
СРБИН ИНФО