НИКОЛИЋ (са Филеом): ЈА САМ СВОЈ ПОСАО ОБАВИО- СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ (бар не као држава у складу са властитим Уставом)!?

File - Nikolic

Биљана Ђоровић: “Ево истине…  Превод орвелијанског на српски учинио је да овај текст заблиста истином… “

НИКОЛИЋ (са Филеом): ЈА САМ СВОЈ ПОСАО ОБАВИО- СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ (бар не као држава у складу са властитим Уставом)!?
Николић: Одмах одредити безкарактерног потрчка за парафирање издаје у Бриселу

18 јул 2013, ФБР

Пише: Миодраг Новаковић

—————————————-

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да је Србија убрзаним корацима кренула у властити нестанак и безпоговорну имплементацију свих преузетих обавеза на европском путу и да је спремна  у ту сврху да се одрекне и саме себе, те позвао марионетску Владу Србије да одмах одреди ко ће предводити тим за  издајничке преговоре с ЕУ.

Николић је на заједничкој конференцији за новинаре после састанка с европским инквизитором Штефаном Филеом рекао да верује да ће до краја јануара бити одржана поданичка конференција ЕУ–Србија, којом званично почињу издајнички преговори с ЕУ.

– Ти кораци подразумевају наставак кршења Устава Србије (до његове потпуне елимнинације), спровођење Бриселског ултиматума и промоцију прихватања кривице за све злочине у региону, чији је Србија иницијатор и кључни издајнички фактор – рекао је председник Србије.

Он је додао и да ће главна пажња одмах бити посвећена кључним поглављима 23 и 24, која се тичу владавине туђег права, губитка државне независности и (не)делотворности правосуђа, укидању свих националних слобода и права Срба у Србији, битке против вере и традиције, и организованих облика патриотизма.

———————————————–

– Издају и предају у окупаторске руке, Косова и Метохије желимо да третирамо у 35. Поглављу онако како нам је наређено из Брисела, односно делу које се бави осталим питањима – рекао је Николић.

Како је указао, нека поглавља ће бити посебно тешка и осетљива јер се очигледно ради о издаји националних интереса, али Србија је, по његовим речима, и пре 12 година знала шта пише у књизи уцена за прикључење заједници европских народа- „Тако да смо ми сада само преузели све издајничке обавезе од наших претходника (иако смо вас грађане Србије обманули на последњим изборима са нашом наводном платформом борбе против тих истих издајничких обавеза)“- закључио је Неверни Тома.

Николић је констатовао да је Србија већ показала да је спремна да се безусловно повинује свим захтевима Запада, између осталих, и потпуно елиминише слободу кретања косметских Срба (али и других „непоћудних” родољубивих елемената), да подреди туђим интересима наше правосуђе,  и да прода у бесцење Западним колонизаторима нашу енергетику и телекомомуникације.

Он очекује да до краја септембра Србија добије тачан списак наређења из Брисела, како би комплетирала процес властите дезинтеграције.

Како је Николић рекао, Западно-обавештајни  поступак анализе и процењивања наших дезинтеграција, односно скрининг за свако поглавље велеиздаје, вероватно ће трајати до краја идуће године.

——————————————–

– Пред нама је велики и тежак посао продаје властите отаџбине и свега онога за шта су наши славни преци несебично гинули. И не само то. Предстоје нам и друга понижења и уцене која ћемо, сигуран сам, са задовољством прихватити (бар ми из руководећих структура).

Рубикон је пред нама. Кад га пређемо, кад распродамо све своје националне интересе и наш народ са југа Србије, схватићемо да нисмо узалуд научили како да претворимо  патњу наше косметске браће у наду (обећање лудом радовање) за бољу будућност  Београдског пашалука– рекао је председник Србије.

Како је приметио, “што се земља брже изда, то ће зло семе дати бољи и квалитенији изрод на власти”.

– Тако и ми. С много повијања, кукавичлука, и издајничких осећања, припремамо земљу да би наша деца (Београдског пашалука) заједно с децом целе поробљене Европе убирала сву пуноћу и здравље плодова наше издаје и продаје „неке туђе деце“ с југа Србије – закључио је Николић,који се захвалио свом господару Филеу на залагањима за нестанак Србије на европском путу, истичући да Србија можда не би пропала данас толико дубоко, да није имала таквог, “посвећеног Србо-Терминатора (а.к.а. комесар Филе) прекопута себе”.

——————————————————

Србо-Терминатор Филе је истакао да је имао топле и плодоносне разговоре са повијеним и пресавијеним председником Србије и да му је још једном честитао на историјској велеиздаји Србије – отварању приступних издајничких преговора. Филе је рекао да су на састанку анализирани сви наредни кораци у том процесу издаје, и поновио да ће нацрт велеиздајничког оквира бити представљен државама чланицама ЕУ, а да ће скрининг (заседање ЕУ инквизиције) почети у септембру, после летње паузе.

– Очекујем да ће Србија наставити да се безпоговорно повија и прихвата колективну кривицу за све злочине у региону.

Охрабрен сам намером председника Србије да одлучно настави на афирмацији Србије као геноцидне нације у предстојећем периоду – рекао је Филе, подсетивши на то да се с Николићем сусрео и на прослави поводом уласка неусташке Хрватске у ЕУ, где су заједно прославили успешан хрватски геноцид над крајишким Србима.

Како је нагласио, ЕУ неће штедети напора да помогне Србији да укине саму себе.

– Моја лична амбиција је да постанем не само ваш неприкосновени господар већ и евроатлантски џелат који ће вас докусурити у том процесу – поручио је европски инквизитор.

Истичући да процес велеиздаје захтева континуитет и бескичменост Српског режима, високи европски званичник је рекао да има поверења да ће србски издајници имати капацитета да остваре тај циљ.

Европски комесар за кастрацију Србије Штефан Филе оценио је да је Србија остварила неспорне резултате у безусловоном испуњавању непријатељских ултиматума  ЕУ, и поручио да Европска комисија очекује наставак самосакаћења Србије и њену неодрживост као државе.

——————————————–

Претходно се Филе обратио, партократским и огрезлим у издају, посланицима Скупштине Србије, у којој је одржан и састанак: председника анти-србског парламента Небојше Стефановића и шефова издајничких посланичких група с европским инквизитором.

– Србија мора да направи корак напред ка успостављању међудржавних односа  „са самом собом“, односно са илегалном терористичком „државом косовом“  формираном од стране евроатлантиста у оквиру постојећег Уставног поретка Србије.

То је дубоко илегалан, против-уставан, неморалан и велеиздајнички процес с ваше стране, али потребан да би се легализовале и све остале илегалне државе у регону настале на геноциду над Србским народом, као и да  бе се опростили сви њихови злочини, и отвориће нове могућности за све људе осим Срба који живе у региону – истакао је Филе.

По његовим речима, велеиздајнички споразум из Брисела је преокрет достојан једног Вука Бранковића, који је потпуно урушио имиџ Србије у политичким круговима широм Европе и света, и приказао је као слабу и кукавичку земљу, која се одриче своје славне прошлости, и прихвата своју „фатаморганску“  европску (не)будућност.

Филе је у  издајничкој Скупштини посебно похвалио резултате у подређивању (декадентним западним вредностима) правосуђа, имовинских и људских права , али и у борби против патриотизма и слободумља властитог народа, у чему је Србија, како каже, била најревноснија, попут капоа у нацистичком конц-логору.

*************

– Сада морате да наставите да крчмите своју отаџбину са жаром, по свим тачкама, онако како смо вам то ми зацртали– поручио је Филе.

***************

——————————————————–

НАПОМЕНА: ОВО ЈЕ ФБР (АУТОРСКИ) ОБРАЂЕН, АГЕНЦИЈСКИ ЧЛАНАК. АУТОРСКА ОБРАДА ТЕКСТА ЈЕ ОЗНАЧЕНА „ДЕБЕЛИМ“ СЛОВИМА. ОРИГИНАЛНИ „НСПМ“ ЧЛАНАК ЈЕ ДОСТУПАН НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ: „Николић: Одмах одредити главног преговарача“ (аутор М.Новаковић)