Србији нису потребни саветници којима је фашизам основа

kristofer hil

Пише: Зоран Влашковић

Отворено писмо највећем светском лобисти фашизма америчком амбасадору у Београду Кристоферу Хилу  

 

Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Београду Кристофер Хил поново је, 12. октобра, увредио земљу домаћина, Србију, поруком да би Срби требало да преболе да је Косово независна држава. 

Хил се на Београдској безбедносној конференцији, директно и без дипломатског такта и обзира, отворено поново заложио за цепање територијалног интегритета Србије и отворено умешао у унутрашње ствари Србије. 

Оваква изјава, данас сигурно највећег светског лобисте фашизма, само је доказ колико се Хил меша у систем суверене државе Србије. Откуд право највећем европском лобисти фашизма да се меша у унутрашње ствари Србије ? 

Овим чином Хил настоји да Србија на својој територији Косову и Метохији, легализује  фашизам земаља Квинте и свих других које су у Приштине чистим фашизмом  успоставиле амбасаде.                          

Господине Хил, у историји државе и права  никада до сада се није догодило да се једна држава одрекла свог народа  и своје територије. То одрицање земље Запада и Америка траже од Србије и  то када је у питању Косово и Метохија, да се одрекне  своје јужне покрајине. 

Но, пре таквог  захтева  рушитеља права са Запада, Србија би морала да на својој територији, Косову и Метохији,  легализује  фашизам  управо тих земаља Запада и Америке које су у Приштини  незаконито, гажењем баш сваког међународног документа и права инсталирале амбасаде а  пре тога признале тзв. Косово. 

Господине Хил, признато тзв. Косово и амбасаде су инсталиране правним и физичким насиљем мимо сваког међународног документа  које су потписале земље Запада и Америка. 

Насиље,  било да је оно правно или физичко је институционализовано оруђе у вођењу унутрашње и спољне политике код фашизма“ – је дефиниција која се учи на свим светским универзитетима, господине Хил. На основу баш тог фашизма земље Запада су признале  Косово и имају инсталиране амбасаде у Приштини. 

Србија би  пре признања Косова и Метохије, евенуално,  легализовала  безакоње Запада и Америке на КиМ, легализовала би истински фашизам тих земаља на својој територији. 

Господине Хил, да је тзв. Косово нелегална творевина  а да су сви амбасадори у Приштини  безакоњем  ту,  говоре  најважнији међународни докуменити.   

      1.- Кршењем Повеље ОУН, највишег правног документа највише правне организације у свету, све земље  су незаконито  признале  тзв. Косово и  нелегално успоставиле амбасаде у Приштини. 

     2.- Гажењем Бечке конвенције о дипломатији из 1961. године  земље Запада и Америка инсталирале су амбасаде у Приштини  и признале тзв. Косово. 

     3.- Гажењем Хелсиншког споразума од 1. августа 1975. године  земље Запада и Америка су признале Косово и инсталирале амбасаде у Приштини. 

Завршна декларација Хелшинског споразуме  је у суштини имала десет кључних тачака, такозвани –  декалог, које су све до једне  земље Запада ставиле под ноге кад је у питању суверенитет СрбијеПосебно су кључна два члана Хелсиншког споразума, 3 и 4, која говоре да Косово није држава. 

3- неповредивост граница држава 

   4- загарантован територијални интегритет европских држава 

      4.-  Гажењем свих начела ОЕБС – а, која почивају на декалогу Хелшинског споразума,  признато је тзв. Косово и инсталиране су незаконито амбасаде у Приштини. 

  1. –  Господине Хил, тзв. Косово је незаконито пригласило независност а Запад незаконито признао ту творевину и инсталирао амбасаде у Приштини газећи посебну Одлуку ОЕБС- а из 1992. године у којој се дословице каже : да  мањине у земљама чланицама ОУН  немају право на отцепљење и самоопредељење. 

     6.- Признањем Косова и инсталирањем амбасада у Приштини све земље које су то урадиле, урадиле су газећи  и Устав суверене државе Србије, земље која је била  на страни победника у оба светска рата, земље која је изичито морала да се обавеже да са Косовом и Метохијом улази у ОУН  и као таква је примљена 1. новембра 2000. године. 

     7.- Земље које су признале тзв. Косово и инсталирале амбасаде у Приштини погазиле су важећу Р- 1244 у којој се говори да је Косово под суверенитетом државе Србије. 

Господине Хил, када је Косово 2008. године прогласило независност то није тражило од ОУН, ЕУ, НАТО или УСА. Оно је то урадило ван Р – 1244   СБ ОУН. Независност Косова није виђена нити је има у Р – 1244, нити се реч независност игде помиње у овом документу. 

У Резолуцији 1244 се подсећа на суверенитет и територијални интегритет Савезне Републике Југославије и других држава у региону и потврђује позив за широку аутономију и суштинску самоуправу за Косово и Метохију. 

Господине Хил, као највећи лобиста светског фашизма и америчког државног тероритзма, јер знате да  је манастир Високи Дечани саграђен 1335. године, чак 157 година пре открића Америке 1492. године и 441 годину пре америчке независноси 1776. године. 

Када је Србија  баш на својој територији, Косову, донела први писани Закон 1349. године, то је било 143 године пре открића Америке и 427 година пре америчке независности. 

А толико је година и код сваког другог српског манастира на Косову и Метохији. 

Па јел  тога,  лобисто фашизма Хилу,  Србија треба да се одрекне. 

Лобисто фашизма Хилу треба да се бар мало вратите у цивилизацију, бар мало у демократију и да бар мало  у себи имате нешто од  човечанства. 

Одговорите бар  зашто не поштујете баш ниједан документ када су у питању државе и зашто се као  фашиста, насиљем мешате у унутрашње ствари Србије. Јел знате  бар једно право које вам припада по Бечкој конвенцији о дипломатији из 1961. године ?  

Вас као фашисту не занима право ни демократија, насиље и крв које сејете по свету основа за политику.