Позив на протест „Чувамо породицу – нећу геј параду у Београду“

necu-gej-paradu

Протест против геј параде заказан за 3. септембар са почетком у 18 часова испред споменика Цару Николају, после тога са кратком шетњом до зграде Владе Србије

И ове године одржава се „парада поноса“ у оквиру „недеље поноса“ у Београду од 4. до 10. септембра.

Због тога смо и ми који са ширењем такве идеологије не слажемо заказали протест 3. септембра у Београду у 18 часова испред споменика Цару Николају у улици Краља Милана.

Ту ће се учесницима протеста обратити угледне личности и доказани борци против антихуманистичких агенди у Србији. После тога је предвиђена кратка шетња до зграде Владе Србије.

Желимо још једном да мирним, ненасилним путем покажемо да се не слажемо са таквим агендама и идеологијама и да и овим протестом у име већинске Србије кажемо да то не прихватамо.

cuvamo-porodicu

Њихово је да упорно спроводе агенде и идеологије које ударају на породицу и традицију, наше је да им то не дозволимо.

Протест је нестраначки, добродошли су сви који желе да чувају традиционалне породичне вредности и не желе да се у Србији спроводе агенде глобалиста и антихуманиста.

Формално-правно организатор је Никола Варагић као обични грађанин који је поднео захтев МУП-у. Протест подржавају и организују Покрет Светосавље и Лекари и родитељи за науку и етику.

Овим путем позивамо вас на протест под називом „Чувамо породицу – Нећу геј параду у Београду” који је заказан за 3. септембар са почетком у 18 часова испред споменика Цару Николају, са кратком шетњом после тога до зграде Владе Србије.

Покажимо да нас има и да се не предајемо.

Догодине у Призрену.

(Покрет Светосавље)

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ