Владан Вукосављевић: Сви који умањују број српских жртава у Јасеновцу да буду третирани као страни агенти од утицаја

jasenovac-1

Та морална изопаченост демонске је природе и јединствена је историјска појава у нашем народу

Злочин и казна

Поново су у офанзиви па ово мора да се каже.

Сви они српски ревизионисти, без обзира на друштвени и медијски статус или положај у држави или цркви, који умањују број српских жртава у Јасеновцу или у целој тзв. НДХ до нивоа од „око 100 до 120.000“ заслужују да буду третирани као страни агенти од утицаја, петоколонаши и бестидни издајници.

Нека им тај статус обезбеди и све оно што заслужују да добију од Срба.

Општи и трајни презир пре свега.

Та морална изопаченост демонске је природе и јединствена је историјска појава у нашем народу.

Једна од примерних казни за такве нељуде била би да их спелеолози спуштају на дно неке од бројних јама у које су Хрвати и муслимани бацали Србе, и да их тамо остављају по осам сати дневно, све док уз светлост свеће напамет не науче свако сведочанство свих случајно преживелих жртава Великог покоља тј. геноцида.

Алтернатива би била да сваког дана сатима стоје до појаса у Сави код Старе Градишке и гласно читају та иста сведочанства, све док се искрено не покају и потпишу изјаву о томе.

Наравно, најбоље би било да буде донет закон који би новчаним и затворским казнама третирао негирање геноцида над Србима и пропаганду која умањује број жртава.

У изостанку оваквих или сличних мера, вирус аутошовинизма и петоколонаши учиниће да као народ трајно изгубимо имуни систем и последично нестанемо са историјске сцене.

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ