Константин Малофејев: ПОБЕДА И ПРАВЕДНОСТ. МАНИФЕСТ ПАТРИОТСКЕ КУЛЕ

malofejev-foto

Русија се не бори само против Запада, већ води нови Отаџбински рат. Питање је крајње једноставно: победа или смрт. Победа је наш једини циљ и главна вредност данашњице. Зарад Победе морамо да дамо велике жртве. Али треба да дају сви – не само прости народ, већ и званичници и олигарси. То је оно што захтева Правда.

Русија се бори против непријатеља који жели да је уништи. Специјална војна операција у Украјини је заправо део огромног рата који су против нас покренули олигарси Запада. Ово је нови Отаџбински рат.

Размере и значај ове битке за Русију и руски народ не могу се преувеличати. Русија ће у овом рату победити или погинути.

Да бисмо победили, морамо се ујединити. Ми нисмо изгубили ниједан Отаџбински рат у нашој историји. Кад цела „земља огромна“ устане у „смртну битку“, нико не може да одоли снази руског оружја. Али за ово земља мора бити уједињена. У јединству је наша снага и обећање будуће победе. Ако не будемо јединствени, изгубићемо рат и изгубити Русију.

Победа је немогућа без превазилажења раздора у самим људима, у нашем друштву и јавном мњењу. Руска држава то почиње да схвата, и борба против раздора је на дневном реду од 24. јуна. Недавно је Игор Стрељков (Гиркин) ухапшен под оптужбом да је позивао на екстремистичке активности. Много се прича о томе да је ово хапшење само део репресије која је смишљена да такозване „бесне патриоте” стави под контролу државе.

Па ако неко почне да сеје пометњу у редове патриота, Држава зарад Победе мора чврстом руком да заустави побуну. Али поштено речено, ако Стрељков чека суђење у истражном затвору, онда би у суседним ћелијама требали да седе прави издајници домовине.

Корумпирани чиновници и олигарси одавно планирају превирања под називом „либерализација“, „пренос власти“ и „примирје по сваку цену“.

Роман Абрамович се слободно креће између Русије и Запада. Нико још не намерава да га ухапси на основу информација о његовом „посредовању“ у срамној размени и „пословима“ склопљеним са изричитим циљем слабљења Русије.

До сада још нису ухапшени, па чак ни поименце наведени они који су криви за покушај да се држава наведе на „срамни мир“, који покушавају да профитирају на пословима са непријатељем. Слободно се осећају и они захваљујући којима се непријатељ до данас снабдева нафтним производима и наставља пумпање гаса кроз Украјину.

Нису ухапшени, па чак ни именовани, представници интересног лобија, олигарси, који се и даље залажу за обнављање житног посла без испуњавања услова Русије, мимо воље Врховног главнокомандујућег.

Нису именовани „паркет генерали“ из Министарства одбране, који су одговорни за то што војска није била довољно припремљена за рат.

Нису ухапшени нити именовани они који су одговорни за недостатак граната и недостатак потребне опреме и муниције на фронту, који нису предвидели потребу за савременим контрабатеријским радом, у обуци за употреби беспилотних летелица, који нису на време схватили потребу за савременим средства комуникације.

Отаџбини су Победа и Правда потребнији него икад. Зарад Победе, спремни смо на сваку жртву. А Правда тражи да се репресије усмере против либералних гадова, против свих оних који су већ издали своју отаџбину, побегли на Запад, али и даље зарађују у Русији.

Држава мора, до потпуне Победе, по Правди да казни оне који се претварају да заузимају „антиратну“ позицију, представљајући у ствари „партију срамног мира“ која сања да победи и окупира Русију.

У међувремену, страни агенти заправо немају никаквих проблема, њихов статус их не спречава да живе и „раде“. Нико не помишља да ограничава активности ни „јавних личности“, ни „политичара“, ни „новинара“ медија које је створио непријатељ са једином сврхом да изнутра униште Русију. У високошколским установама није било чистке.

Јасно је да државни органи, који би требало да штите народно јединство, поступају опрезно. Не плаше се оптужби да не спроводе чистку, већ да су „организовали масовне репресије“.

Не треба се плашити. Разумећемо. Ако су две објаве Игора Стрелкова у телеграм каналу спречиле Победу, нека буде по закону. Али, у име Правде – где су ухапшени олигарси, чиновници и генерали, издајници и корумпирани функционери?

Ниједан западни агент, са пуним радним временом или волонтер, ниједан емитер западне пропаганде не треба да буде безбедан. Ни у Русији, чак ни у иностранству. Руски народ мора да схвати: Држава будно чува нашу веру у Победу и Правду.

Сваки од руских људи жуди за Правдом. И свако од нас је спреман на сваку жртву зарад Победе.

Извор:
ИСКРА