Небојша Јовић: Договорена предаја

nebojsa jovic

Александре Вучићу, Игоре Симићу, Горане Ракићу, Далиборе Јевтићу, Александре Спирићу, свима вама осталима који сте претили и позивали вибер позивом и порукама народ да напусти Косово и Метохију 26.5.

Свима вама који сте испразнили север, иако сте знали да ће Албанци то искористити за окупацију преосталих институција наших…све вам жалосно*****!

За сваки стрес, за нервни слом и деце и одраслих којима здравље и психу ломите деценијским издајама, сиренама и продајама вашим, за сваку сузу детета које су данас у паничном страху просули, док су их деде, ујаци и стричеви у обезглављеној паници јурњавом из школа и вртића узимали јер сте им родитеље ,,присилном мобилизацијом” на секташко окупљање у Београду спровели…по сто пута вам све жалосно *****!

Знали сте за овај сценарио! Унапред сте рекли ,,својим људима’’ да оставе документа, печате, кључеве и да напусте зграде када албанци дођу!

Исто сте урадили када сте игранку око хапшења ретардираног Ђурића инсценирали и са Албанцима договорили. Чиме сте угрозили животе али и понизили храбре момке који су могли да ,,поједу” све тзв. специјалце који су дотичног хапсили.

Али не…и тада сте момцима рекли ,,нико да не улази у сукоб са специјалцима већ само руке у вис сви дигните”!

Па тако ,,командант” Цивилне заштите Стево Павићевић, уместо да Ђурића брани, мирно му саопштава ,,Дошли су”! Након чега РОСУ, без икаквог отпора упада и почиње да туче, малтретира, понижава, све у сали и испред сале присутне!

Вашим договором са Куртијем сте народ са барикада повукли и РОСУ на северу оставили.

Вашим договором са Куртијем сте народ повукли, а војне базе на северу оставили.

Вашим договором са Куртијем сте народ повукли, а читав Север у окружењу албанских специјалаца, нових база и контролних пунктова оставили.

И сада сте народ са севера повукли, како би Курти неометано на север згазио и преостале институција нам окупирао.

Данашњим сценариом све сте границе прешли. Показали да вам ништа није свето. Али…како много пута рекох, нисте само ви криви. Криви смо и ми који вам све то допуштамо, а да вам се нисмо претходно **** ******!

У сваком случају, ако већ до сада то нисмо урадили, сада, по повратку вашем, мораћемо са вама у очи да се сусретнемо!

И на све прљаве игре и издаје ваше, али и на угрожавање нас и породица наших, тачку ставимо!

Извор:
ПОКРЕТ ЗА ОДБРАНУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ