Герман Садулајев: СТИГАО РАЧУН, ГЕНЕРАЛЕ

Zaluzni

Залужни је био моћан главнокомандујући. Бранио је Кијев у фебруару-марту 2022. Кад је Зеленски трчкарао бункером као мали уплашени пацов, а војни инструктори НАТО-а саветовали да се руководство америчким авионима одведе у Пољску и пређе на герилски рат, Залужни је скупио Оружане снаге Украјине у песницу и зауставио нашу војску у предграђу његове престонице.

Залужни је био сјајан, био је један од последњих ученика велике совјетске војне школе. Само што је издао совјетску армију и продао своју душу Сатани. За то му је Сатана дао велике победе 2022. године. А онда је дошло време да се Сатани плати рачун.

Сад је Залужни малкице рањен у главу. Трепанација лобање. Малкице је поврће. Али он је жив. Он ће живети. Живеће и видеће како његова Украјина губи рат, како се његове Оружане снаге претварају у прах, како његов кукавички и подли председник води државу – коју је он, Залужни, спасио кад је то изгледало немогуће – до катастрофе.

Све ће видети, све знати, али ништа неће моћи. Сатана је софистицирани мучитељ. Лежаће и плакаће. Медицинска сестра ће му сушити сузне канале и мењати пелене.

Спавај, генерале. Твој рат је завршен. Сатана те је обмануо. Сатана је обмануо још веће војсковође него што си ти. Узалуд си бирао тамну страну.

Извор:
ИСКРА