Момчило Трајковић позвао Србе са КиМ да не иду на контрамитинг СНС 26. маја: Властима у Београду, које су нас отписале Охридским договором, ви не требате, осим да својим присуством покажете да добровољно желите да останете у Великој Албанији

momcilo-trajkovic

Лидер Српског националног форума (СНФ) Момчило Трајковић позвао је суграђане са Косова и Метохије да се не одазивају позивима и „изговорима радне обавезе“ да се присуствује контрамитингу 26. маја у Београду.

„Директори јавних установа добијају ‘квоте’, као да се ради о домаћим животињама које треба да транспортују за Београд. СНФ позива Србе да се не одазивају тим уценама, јер тај терор једанпут мора да престане“, наводи се у писаној изјави.

Трајковић је нагласио да на Косову имају много важнијих приоритета него што су нечије фотеље у Београду и „банковни рачуни локалних кабадахија из Српске листе“.

Позвао је суграђане да „замисле“ како ће се осећати када у аутобусима у власништву „Пëрпарими“ буду прелазили Јариње и Брњак и пружали лична документа косовским полицајцима, „који ће вас са смешком испратити да подржите своју сопствену пропаст“.

„Властима у Београду, које су нас отписале Охридским договором, ви не требате, осим да својим присуством контрамитингу покажете да добровољно желите да останете у Великој Албанији“, закључио је Трајковић.

Извор:
НСПМ