Емир Кустурица: За разлику од дечака монструма и убице, џибер из Младеновца је део дрипачке колоне која сања да постане звезда Задруге, где се остварују џиберски луциферлуци Жељка Митровића

kusturica

Српски редитељ Емир Кустурица у једној од епизода свог серијала „Мој живот“ говорио је о незапамћеним трагедијама које су задесиле Србију дан за даном, преноси Нова.рс.

Кустурица је поредио два починиоца масовних убистава, а у једном тренутку дотакао се и ријалити програма „Задруга“ и директора Пинк телевизије Жељка Митровића, пише Нова.рс.

„За разлику од дечака монструма и убице, џибер из Младеновца је део приградске дрипачке колоне која сања да постане звезда Задруге у којој ври живо блато, у коме се гуши светосавски Србин и Српкиња и где се остварују џиберски луциферлуци Жељка Митровића“, рекао је Кустурица у епизоди серијала „Мој живот“.

Трагични догађаји у Србији узроковали су снажну реакцију народа, па се, између осталог, поред бројних захтева грађана, од власти тражи да укине емитовање ријалити програма.

Одржана су два протеста „Србија против насиља“, а на њима је изнето неколико захтева.

Извор:
НСПМ