„НАША ПОБЕДА ЈЕ НЕИЗБЕЖНА“ Путин: Обезбеђена је!

putin

Руска одбрамбена индустрија годишње произведе онолико ракета за ПВО колико и сви остали произвођачи у свету, а то, између осталог, улива поверење у победу Русије у Украјини, изјавио је председник Русије Владимир Путин.

„Ми, на пример, ракете за ПВО које ви правите, годишње производимо преко три пута више него у Сједињеним Америчким Државама. Све у свему, наша одбрамбена индустрија годишње производи отприлике исто ракета за ПВО различите намене као сва војно-индустријска предузећа света. Наша производња може се упоредити са светском“, истакао је Путин током разговора са радницима „Обуховске фабрике“, која је део концерна „Алмаз-Антеј“.

Путин је навео и низ појмова који, према његовим речима, уливају поверење у победу.

„Са становишта коначног резултата и победе, која је неизбежна, постоји неколико ствари које нису нестале и које су у основи наше победе. То је јединство и солидарност руског и уопште мултинационалног народа Русије, то је храброст и јунаштво наших бораца у оквиру специјалне војне операције и на линији фронта и наравно, рад војно-индустријског комплекса, предузец́а као што је ваше, и људи као што сте ви, и целе привреде, јер свака од ових карика: и индустрија, и стање јавних финансија, и социјална сфера, повезана са подршком породицама које захтевају посебну пажњу државе, и здравство – све то ствара основу за наш ефикасан развој и победу. Она је обезбеђена. Ни мало не сумњам у то“, нагласио је он.

Извор:
ИН4С