СТОП ПРИКАЗИВАЊУ ДИЗНИЈЕВОГ АНИМИРАНОГ ФИЛМА „ЧУДЕСНИ СВЕТ”

Stop-Strange-World-

УПОЗОРЕЊЕ РОДИТЕЉИМА! У најновијем анимираном филму „Чудесни свет“ (Strange World) главни јунак је геј дечак који је заљубљен у другог дечака.

Међународна коалиција организација која укључује Међународну организацију за породицу (IOF) (оснивач портала iFamNews), Националну организацију за брак, организације Act Right, Le Salon Beige и Ordo Iuris, као и српски Центар за заштиту породице, покренула је међународну петицију Dump Disney (у преводу: Баци Дизни у ђубре). Након што је у српске биоскопе дошао Дизнијев анимирани филм „Чудесни свет“ у ком је главни јунак геј дечак, петиција је покренута и у Србији, под називом SklizniDizni.com. Међународна кампања настала је као одговор на Дизнијеве нескривене покушаје да врбује децу за своју „не тако тајну геј агенду“ (како је то изјавила једна Дизнијева извршна директорка) као и на његову кампању да се нормализује идеја да мушкарац може постати жена ако каже да се „идентификује“ као жена и да постоје особе које се не „идентификују“ ни као мушкарци ни као жене. То иде толико далеко да је корпорација Дизни забранила запосленима да у Дизниленду говоре „даме и господо“ и „дечаци и девојчице“ како се не би вређале особе другачијих џендера, већ да користе неутралне изразе попут „здраво, свима“.

Подсећамо да је Дизни у анимираном филму „Баз Светлосни“ (Lightyear) убацио сцену лезбејског пољупца како би показао подршку радикалној ЛГБТ агенди. Филм је доживео фијаско на благајнама, а бојкотован је у појединим земљама света, док је у другима та сцена избачена. Међутим, изгледа да Дизнију није толико стало до профита колико до тога да буде саучесник у сексуализацији деце и наметању глобалистичких агенди.

У најновијем анимираном филму „Чудесни свет“ (Strange World) главни јунак је геј дечак који је заљубљен у другог дечака. А пошто није довољно да се публици наметне само једна ставка либералне агенде, главни јунак је такође и мешаног порекла јер је тренутно у филмској индустрији незаобилазна ставка убацивање ликова друге боје коже и тамо где им је место и где није – те је тако 2021. у Великој Британији емитована мини-серија о Ани Болен, жени краља Хенрија VIII и мајци потоње краљице Елизабете I, коју је глумила – црнкиња. Такође, у филму се неизоставно помињу и климатске промене у које левичари безрезервно верују, а пас главног јунака је – инвалид (има три ноге).

Уместо да сниме филм у ком цела породица може да ужива и опусти се, послушници радикалних идеолога напаковали су све могуће ставке са своје политичке агенде у продукцију намењену деци. Родитељи имају право да с децом разговарају о свим важним друштвеним питањима, а нарочито о онима која се тичу деликатних тема као што је полност и љубавне везе, на начин на који они желе и који је у складу с њиховим верским, моралним и филозофским уверењима. Такође морају бити упозорени уколико филм приказује такве садржаје, као и оне путем којих се деца прерано сексуализују, да би ПРЕ одласка у биоскоп могли да одлуче хоће ли свој новац дати за такав филм или не.

Као што је наведено у тексту петиције: „Овај филм долазе да гледају и родитељи са малом децом, која у свом узрасту не могу критички да се односе према својој или туђој сексуалности и на тај начин се суптилно врши пропаганда нетрадиционалних сексуалних односа малолетним лицима. Нико од нас не води децу у биоскоп да би били изложени ЛГБТ идеологији.“

Морамо схватити да имамо посла с поданицима једне тоталитарне идеологије коју увелико називају нови марксизам, и која не жели „толеранцију“, „једнака права за све“ и да „шири љубав“ већ да нас натера да се сви одрекнемо здравог разума, науке и својих уверења, да поверујемо да мушкарац може постати жена и обрнуто, да мушкарац може да роди дете, да се дете не доји већ „храни грудима“ и то „људским  млеком“ а не мајчиним, и да притом никоме не дозволи да има другачије мишљење јер ови поборници толеранције свако другачије мишљење називају „говором мржње.“

Поздрављамо реакцију родитеља у Новом Пазару, на чији је захтев филм уклоњен с репертоара Културног центра, и позивамо родитеље широм Србије да реагују онако како мисле да треба, а у сваком случају да потпишу петицију за уклањање филма „Чудесни свет“ с репертоара српских биоскопа и за бојкот Дизнијевих канала и других производа. Не желимо да наш тешко зарађен новац иде у џепове оних који руше брак и природну породицу, и који желе да нам џендеризују децу. Зато – Склизни Дизни!

Извор:
ИФН