Само једна лимунада дневно за дуговечност

limunadaИако сви знамо да је воће здраво за наш организам, често нисмо ни свесни појединих дејстава које оно има. Прочитајте како на ваш организам утиче само једна природна лимунада дневно.

Извор витамина и минерала

Лимун је пун витамина Ц (антиоксиданс, побољшава имуни систем), витамина Б (обнавља енергију), рибофлавина (обнавља ткиво, утиче на раст и развој), минерала као што су калцијум и магнезиумј и ваш је најбољи савезник кроз дан.

Помаже јетри да уклони токсине

Јетра је задужена за синтезу протеина, детоксикацију и производњу свих биолошких хемикалија које помажу телу да исправно вари. Лимунада помаже јетри да ове функције обавља још ефикасније. Будући да је лимун диуретик, он такође повећава мокрење што помаже у чишћењу организма.

Јефтин лек за подмлађивање

Лимун помаже при спречавању настанка бора и освежава лице. Ваша кожа не може изгледати здраво ако ваше тело складишти превише токсина. Лимун такође садржи цитрусне киселине које вам помажу да се изборите с акнама.

Добар је за губљење килограма

Јетра успорава метаболизам када је пуна токсина и отпада што води до дебљања. Лимун помаже јетри да елиминише све те токсине и помаже да се брже сагоревају масти. Најбоље делује када се комбинује са здравом храном и вежбама.

Ослобађа дисајне путеве и освежава дах

Лимунада помаже да се решите плућних инфекција и кашља. Верује се да помаже људима с астмом и алергијама. Лимун такође освежава дах и помаже код зубобоље и гингивитиса, али такође пазите с уносом јер киселина зна да оштети глеђ.

НАРОДНИ ЛЕК