Када љигаво постане бљутаво- Састанак окупационе НАТО команде и званичника СПЦ на КиМ

Okupatori-i-Sluge-Састанак врха ОКУПАТОРСКОГ НАТО савеза и ИЗДАЈНИЧКОГ “КЛИРА”, у манастиру Пећка Патријаршија посвећен АЛБАНИЗАЦИЈИ светиња СПЦ на Косову и Метохији…
НАПОМЕНА АУТОРА: Ово је “слободна обрада” чланка који је преузет са сајта узурпиране Епархије Рашко-Призренске… Ауторови коментари и примедбе у тексту су истакнути наглашеним (bold letters) словним карактерима….
У манастиру Пећка Патријаршија данас је с благословом Његове екуменске Светости Патријарха Српског Г. Иринеја извршено скрнављење успомена на невине Српске жртве и уништене светиње од стране окупаторског НАТО савеза и њихових шиптарских слугу– тако што је  одржан састанак непријатељског Северно-атлантског савета, највишег управног тела окупационог НАТО савеза, на коме је разговарано о наставку војне окупације светиња СПЦ на Косову и Метохији.

Генералног секретара окупационог НАТО савеза Андреаса Фог Расмусена, команданта окупаторског КФОР-а генерала Халбауера и око 40так представника непријатељских НАТО земаља дочекали су, онако како то и доличи окупаторским слугама– испред СПЦ на капији Пећке Патријаршије Епископ Рашко-призренски и члан Св. Архијерејског Синода Владика Теодосије и Викарни Епископ Липљански Јован.
Након поздрава са понизном игуманијом Февронијом, у великој трпезарији манастира одржан је састанак са презентацијом будуће албанизације светиња од стране окупационог КФОР-а и такозване  “Косовске полиције” илегалне шиптарске државе (настале на терористичким традицијама злочиначке ОВК).

Понизни Владика Теодосије је у име Његове екуменске Светости Патријарха Српског захвалио окупаторском КФОР-у на досадашњој “заштити” манастира и цркава, нарочито нагласивши да је од успостављања НАТО (КФОР) окупације од јуна 1999, уз благослов НАТО окупатора уништено “свега” 150 Српских манастира и цркава и више хиљада пратећих објеката и Српских православних гробља (од стране шиптарских безбожника) – указавши да је страна војна окупација и даље (бес) потребна, нарочито са становишта да безбедност за Србе на КиМ никад није била гора, а у светлу недавног стварања војног савеза легалне Албанске државе и нелегалне “државе Косово”.

Једино окупациони КФОР има пуни капацитет да кобајаги предупреди насилне нападе које смо могли да видимо у протеклим годинама и да гарантује дугорочну окупацију и албанизацију, нашим светињама и вредним споменицима културе, рекао је понизни Владика Теодосије.

Након скрнављења (својим присуством) порте манастира, надмени окупатори из НАТО савеза обишли су са понизним Епископима комплекс цркава Пећке Патријаршије и непосредније се упознали са потребом албанизације ове светиње која је од 13. века духовни центар Српске Православне Цркве.

Генерални секретар окупаторског и злочиначког НАТО савеза,  г. Расмусен нагласио је да ће и поред сталних трансформација окупаторског НАТО присуства на Косову међународне анти-српске снаге остати и даље присутне и ангажоване у будућој албанизацији или прећутном уништавању српских светиња, од стране шиптарских сепаратиста, а све уз благослов окупационог НАТО и “безлично присуство” понизног “српског клира”.

САД НАМ ЈЕ ВАЉДА СВИМА ЈАСНО ЗАШТО ЈЕ ЧАСНИ ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ МОРАО ДА “ОДЕ”…

Миодраг Новаковић / СРБски ФБРепортер