Славица Аранђеловић: Сценарио који следи од септембра 2022.

dr-slavica-arandjelovic

Доносимо изводе из разговора с др Славицом Аранђеловић с Профа подкаста објављеног 12. 6. 2022.

У марту 2021. удружење грађана NTI – које воде Тед Тарнер и сијасет неких бивших премијера, амбасадора – организује конференцију шта би се десило ако се појави нова пандемија и дају јој име „пандемија мајмунских богиња“

Корона

Проблем ивер(мектин)а и пландемије ковид већ су некако, мислим, апсолвиране теме. Само бих хтела да подвучем пар чињеница:

– Прво, узрочник је вештачки створен, генетски модификован, који никада није изолован, и он је патент. То сви знају.

–  Друго: нешто што називамо вакцином је опет генетски модификован производ, и нешто што досад није прошло све оне степене испитивања.

– Треће: и једно и друго су патенти. Незамисливо. Незамисливо. Ви не можете имати вирус или бактерију који је природног порекла да је нечији патент.

И још нешто: ми смо имали све те информације 2020. године. Мислила сам да ћемо врло брзо изаћи из ове пошасти. Међутим, колико год ми избегавамо да причамо о некој завери, нешто се ту коси са здравом логиком. Ушла сам у групу Лекари и родитељи за науку и етику јер су се многе ствари некога ко се назива званичним представником косиле не само са здравом логиком, него и са медицинском научном логиком.

При том, знамо сви да пи-си-ар тест није специфичан, маске апсолутно нису штитиле, први пут се увео појам социјалне дистанце. То је социјални криминал.

Да додам: ивер(мектин) није само ветеринарски лек. Молим Вас, то што се каже „сточни“, „животињски“ – у медицини, и ветеринарској и хуманој, имамо хумане и ветеринарске лекове, не животињске. Ако је неко стручњак здравствене струке, да ли ветеринарске или медицинске, не може да каже да је то сточни лек. То је лек који се користи у хуманој и ветеринарској медицини. И то је лек познат од 1970. године као хумани лек…

Могу само да кажем од 1992. до 2021. – дакле тридесет година – регистровано је 5.763 нежељена ефекта употребе ивер(мектин)а, а употреба генетски модификованог производа који се сада увелико користи од 2021. до 2022. названог вакцина дала је 2.457.386 нежељених ефеката. Ово су званични подаци које можете наћи на интернет страницама произвођача.

Показано је и доказано током педесет година да ивер(мектин) има јако добро антивирално дејство. Зашто га онда не употребљавати?

Ми смо имали интерферон. Интерферон је био изузетан антивиротик. Правили смо га на Торлаку осамдесет и неке године. Заустављена производња. Мислим да би сада био јако добар и врло ефикасан…

Притом тврдити да он није за хуману употребу, а да је у хуманој употреби у земљама у окружењу – шта то значи? Значи да нисмо хтели да га признамо, а ако одем у Македонију или Русију, он се сасвим нормално користи. Питам одговорне зашто га нису прихватили. Зашто лекарска комора и даље прогања осамнаест лекара који су на основу своје части и свог достојанства и свог знања нормално преписивали, односно давали савете?

А ако Вам још кажем – то први пут причам јавно – да је течни фулерен – атомска модификација угљеника – давао изузетне ефекте, то су људи на немачкој клиници користили додајући у респираторе, распршујући врло мале количине фулерена, добијајући изузетне резултате.

Мајмунске богиње

Пустиће нас мало преко лета, да удахнемо ваздух, да глумимо нормални живот, отићи ћемо неко на море, неко планине – саветујем свакоме, ко год може, да оде било где, само да се издвоји из ове градске средине – јер… нешто се спрема.

Оно што је проблематично је што је држава изгубила функције на основу којих је била залог заштите народа. Пажњу ми је, на пример, привукла Оптимизација здравственог система у Србији. То је стратешки моменат. Овај пројекат је покренуо НАЛЕД (NALED) са једном приватном агенцијом 2019. године. Ми имамо јако добре институције – Завод за јавно здравље Србије, који има двадесет испостава, Републички фонд за здравствено осигурање, Републички завод за статистику, Институт за социјалну медицину, и тако даље. Има и Синдикат лекара и фармацеута Србије. Многа удружења могла су се укључити у овај пројекат. Али, пројекат је поверен НАЛЕД-у, и агенцији Ај-Би-Еф интернешенел консалтинг (IBF International Consulting). НАЛЕД је удружење грађана формирано на иницијативу Ју-Ес ејда (USAID). Један од првих чланова је актуелна премијерка Ана Брнабић… Ај-Би-Еф интернешенел консалтинг је приватна компанија, основана 1977. године, успешно спроводи задатке у широком спектру сектора, у сто земаља. Да само набројим неке: Алжир, Турска, Индија, Либерија, Туркменистан, Казахстан, Украјина, итд. Значи, у земљама „трећег света“, неразвијеним земљама. У Србији је она од 2013. године, и реализовано је 15 пројеката. Све државне институције које сам набројала учествовале су у прикупљању података, али су сви подаци прослеђени приватној агенцији. Цела оптимизација нашег здравственог система биће у бази података приватне агенције, што је недопустиво.

Друго за што се ми као ЛРНЕ боримо је да сазнамо шта је Министарство здравља потписало са европском канцеларијом Светске здравствене организације, и то пре пар месеци. То је информација од јавног значаја. То би требало да зна цела нација.

Сад имамо причу о мајмунским богињама, која уопште није тек тако настала.

У марту 2021. опет једно удружење грађана NTI – непрофитно, невладино удружење, које воде Тед Тарнер и сијасет неких бивших премијера, амбасадора итд. – организује конференцију у смислу огледне вежбе – шта би се десило ако се појави нека нова пандемија. Новој пандемији дају име пандемија мајмунских богиња. Мајмунске богиње су ретке, везане само за једно одређено подручје. Тој конференцији су присуствовали стручњаци и политичари – према оном што сам погледала и прочитала: ниједан доктор, ниједан здравствени радник.

Они издају сажетак ток састанка, и на једној страници план појаве мајмунских богиња. У мају 2022. почеће прве информације, које неће много да узбуде људе, биће локалне, чисто ради информације. Петог јуна 2022. почиње да се развија агенда о мајмунским богињама. У јануару 2023, десети јануар, већ имамо 83 земље које су обухваћене, 70 милиона случајева, и већ појаву смртних случајева. Десетог маја 2023. већ имамо 480 милиона случајева оболелих. Оно што забрињава је децембар 2023, где је оболело три милијарде и двеста милиона људи, и 271 милион умрлих.

И сад, ја бих то и прихватила као неку огледну вежбу – да видимо шта бисмо могли да урадимо… Али, шта бива? На сајту Светске здравствене организације већ увелико се пише о мајмунским богињама. Двадесет петог маја издају публикацију Препоруке за геј, бисексуалце и друге мушкарце који имају секс са мушкарцима. То је на сајту СЗО.

У саопштењу од 3. јуна говоре о избијању мајмунских богиња у „ендемским и неендемским земљама“. Дотад причају како је то потпуно ендемска болест у Африци…

Претходно, у споразуму који смо потписали, стоји „заштита троструке милијарде“. А та трострука милијарда се у овој огледној вежби јавља у децембру месецу 2023. године.

У огледној вежби су земљу у којој су се први пут појавиле мајмунске богиње назвали Арника. Арника је дивна, прелепа лековита биљка. Да ли је могуће да је неко дао такво име тој земљи где се појављује биолошко оружје – и то и тврде у овом раду, да је то биолошко оружје – а највише ће бити угрожена земља Бринија, а то је подручје на Пелопонезу, у Грчкој.

Светска здравствена организација већ је увелико упозорила хомосексуалну популацију.

Од 12. до 18. септембра Београд постаје први „евро прајд“ за југоисточну Европу. То имате на званичном сајту „Прајд“ организације.

Овамо већ упозоравају ту популацију на могућност ширења мајмунских богиња… Зашто ми ово дозвољавамо?

Нормалан епидемиолошки став би био забранити овако нешто.

Светска здравствена организација већ је увелико упозорила хомосексуалну популацију.

Од 12. до 18. септембра Београд постаје први „евро прајд“ за југоисточну Европу. То имате на званичном сајту „Прајд“ организације.

Овамо већ упозоравају ту популацију на могућност ширења мајмунских богиња… Зашто ми ово дозвољавамо?

Нормалан епидемиолошки став би био забранити овако нешто.

Цео разговор (у трајању од један час и тридесет осам минута) можете погледати овде:

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ