Вечерас је медицина остала без једног од највећих стручњака- Преминуо је др Владимир Зеленко

zelenko

Након борбе са тешком болешћу вечерас је преминуо чувени медицински стручњак др Владимир Зеленко.

Како је раније писала редакција НТ Зеленко се борио са тежим обликом рака а користио је сваку могућу прилику пре него што је пребачен на интезивну клинику да комуницира са јавношћу.

Његову смрт потврдили су из седишта лабораторија др Владимира Зеленка “Зеленко лабс”.

Познати лекар је имао богату биографију а последњих неколико година спасио је стотине хиљада живота уз свој протокол лечења Цовида у раној фази уз помоћ витамина и лекова који су забрањени од стране фармакомафије.

Владимир (Зев) Зеленко (рођен 1973) је украјинско-амерички породични лекар и аутор познат по промовисању комбинације три лека хидроксихлорокина, цинк сулфата и азитромицина као део експерименталног амбулантног лечења ЦОВИД-а 19 који је промовисан као Зеленков протокол. Такође је открио многе аномалије које настају након вакцинације против ЦОВИД-а.

Зеленко је 23. марта 2020. објавио отворено писмо америчком председнику Доналду Трампу у којем је изнео да је успешно лечио стотине својих пацијената са ЦОВИД-19 петодневним курсом свог Протокола. Зеленков протокол лечења брзо је стекао поверење широм САД-а као и од самог председника Америка Доналда Трампа и његове администрације који су га промовисали, укључујући Рудија Ђулијанија и шефа кабинета Беле куће Марка Медоуса.

Владимир Зеленко је рођен у Кијеву 1973. године. Његова породица се преселила у САД када је имао три године и настанила се у насељу Sheepshead Bai у Бруклину у Њујорку.

Зеленко је похађао медицинску школу на Државном универзитету Њујорка у Буфалу, где је стекао звање доктора медицине 2000. године.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА