Хуманитарни “Видовдански мото скуп”

Бајкери у центру српског дела Косовске Митровице

Бајкери у центру српског дела Косовске Митровице

Текст и фотографије: Зоран Влашковић

У суботу вече,  25. јуна, на плочи код Техничке школе у Косовској МИтровици, пред пар хиљада посетиоца са севера Космета и других крајева,   одржан је први “Видовдански мото скуп“ у организацији Мото клуба „Газиместан“.

Централни део манифестације  био је музички програм који је почео  од 19 сати наступом локалних музичара DJ Joe и Контра бендa из Штрпца  а онда је  наступила нишка рок група Кербер.

Вођа Кербера Горан Шепа Гале на концерту у Косовској Митровици

Вођа Кербера Горан Шепа Гале на концерту у Косовској Митровици

“Видовдански Мото скуп”, са више од 130 моториста из Србије и Републике Српске, је био хуманитарног карактера, па су на неколико места биле постављене кутије у којима се сакупљао новац који ће бити дат Лазару и Божидару Радосављевић из села Улије код Лепосавића.

Браћа Радосављевић су се накратко појавила на бини и поздравила окупљене.

Браћа Радосављевић су се накратко појавили на бини са бајкерима да би се захвалила на сакупљеним  донацијама

Браћа Радосављевић су се накратко појавили на бини са бајкерима да би се захвалила на сакупљеним донацијама

– Веома смо поносни што смо дошли да свирамо  уочи Видовдана овде, у Косовској Митровици. Лепо је и што је концерт хуманитарног карактера.  Има  доста публике и  биће добар провод. Музика је та која нас све спаја и окупља – рекао је уочи концерта – вођа Кербера Горан Шепа Гале — вокал.

Организацију ове манифестације  помогла је  Канцеларија за Косово и Метохију, локалне самоуправе са севера Косова и Метохије и многобројни поједина.

Бајкери неизбежно са заставом Србије

Бајкери неизбежно са заставом Србије