Шиптарски глумци у сред Београда извели представу која се завршава речима – F…You Milošević! F…You Handke!

handke-sloba

Малобројна аутошовинистичка публика је у четвртак увече у Битеф театру, у Београду (знамо да знате да је Београд главни град Србије, али није згорег поновити због онога што следи) могла да види најновију представу Јетона Незираја, у режији Бљерте Незирај, под интригантним насловом Пројекат Хандке.

Не би то било ништа чудно да Јетон и Бљерте Незирај нису брачни пар са Косова и Метохије, Шиптари, сепаратисти и акутни мрзитељи свега српског.

Представа „Пројекат Хандке“ није само насловни интигрантна, већ и читавим садржајем који обилује шиптарској мржњи према Србима, свему српском и сваком ко се усуди да каже да су Срби добар народ. Наравно, све је зачињено и представом Срба као ратних злочинаца, угњетивача „јадних Шиптара који само желе слободу“, али на српској територији.

Завршетак представе је такав да ће на њега свршити сваки грађанер, другосрбијанац, припадник Ђиласових директних и индиректних посланица, фејк еколог и сваки други аутошовиниста. Па тако господа глумци завршавају речима: F…You Milošević! F…You Handke!

И док Твитер гори у екстази јер су осветили напад на своју јунакињу Аиду Ћоровић, иначе штета да се заборави како се дотична годинама лажно представљала као дипломирани историчар уметности, а којој је најближи облик уметности био бацање јаја на мурал Ратка Младића… Каква естета.

 

И не само да гори, већ са све украјинским заставама на налозима кажу како су аутори представе хероји, највеће патриоте на Балкану:

„Јетон и Бљерта су хероји. Веће балканске патриоте од било ког самопрокламованог националисте безнадежно скучених видика и с мржњом у срцу. Посвећени, упорно тврдоглави, с непољуљаним уверењем у оно што раде за све нас. С вером у истину и добро у људима. Хвала вам!“

А главни глумац Арбен Бајрактарај (49), један од главних глумаца у српској серији “Беса”, усред Београда проглашава Србе геноцидним народом, и још каже:

„Хандке и та банда се крију иза завесе слободе изражавања и генијалности уметности. Ово што ми чинимо је заправо чин отпора. То није само представа, то је борба и ми бирамо борбу. Нико није поставио питање њихове одговорности, и даље им се аплаудира. Ова банда о којој говорим има отворену подршку десних екстремиста, има их све више широм Европе који користе уметнике као део своје идеологије, као параван“.

Живеће овај народ…

Извор:
ВАСЕЉЕНСКА