Није остао ни телац од Волине !!!

azovci

Азовстал тврђава нацизма у Маријупољу је пао. Маријупољ је у потпуности слободан. Слави Русијо, плачи Европо. Кука Кончита. Лелечу фашисти на Балкану. Куку њима довијека. Предаде се Калина, Прокопенко и Волина. Предадоше се свих 2500 Укро нациста, што злочинаца из пука ,,Азов,, што Укро маринаца, припадника Укро националне гарде, Министарства за ванредне ситуације, Укро наци полицајаца и других. Нису изгледали нешто измучени, осим рањеника. Видјело се зашто нису излазили два мјесеца из подрума челичане. Имали су тамо све што им треба, храну, пиће, дрогу, одјећу, обућу, смјештај, оружје, опрему, интернет, женске, а и друг друга. Упркос свим условима нису издржали ,,герои,, него су се предали након преговара високих НАТО официра са руским официрима. Евакуисани су право у болнице и затворе Доњецке Народне Републике. Пошто су капацитети ДНР претрпани постоји шанса да се пребаце на територију Руске Федерације. Узалуд им и побједа на Сатановизији уз нацистичке поздраве и покличе. Е Стефанија. Ова недеља је кључна.

azov tatoo

Исцртани по тијелу ко ђавоље разгледнице са бројним текстовима и снимцима гнусних злочина дјелују биједно и глупо. Онолико кукастих крстова, СС и других нацистичких ознака нису имали ни припадници самог СС-а. Добар дио ових Укро монструма има и тетоваже самог Хитлера, чак и у колору. Колико су само свирепих злочина починили у Маријупољу и широм бивше Украјине, да могу слободно да надмаше и њихов идеал СС ,,Галицију,, из Другог Свјетског рата. Кукавице и убице немоћних. Монструми који су на најогре начине мучили и убијали жене, дјецу, старце и заробљенике, нигдје се нису показали у борби. Сво Укро ,,геројство,, је било у клању немоћних и гранатирању цивилних насељених објеката. Маријупољ су претворили у рушевине. Прокопенко се прокопао у заробљеништво, иако га је требало препустити народу Маријупоља да му суди. Калину ,онако јадног, би требало повести родбини побијених у Маријупољу да му објасне све што му је нејасно. Волину само не предавати у Индију гдје су краве свете животиње.

azog grb

Међу свим тим истетовираним злочинцима биће најзанимљивија судбина оног психички поремећеног нацисте из ,,Азова,, са истетовираним сатанистичким јарцем на леђима, уз то цијело тијело му је прекривено сатанистичким тетоважама, а животарење испуњено злочинима. Тај Давид Касаткин је мучио, силовао и убијао. Убио је и неке Укро војнике који хтјели да се предају на почетку борби за ослобођење Маријупоља, а онда се ,,герој,, и сам предао. Пардон, евакуисао. Него за њега је лично заинтеросован Рамзан Кадиров, јер је овај психопата пријетио његовој породици мучењем и клањем. Чини ми се да ће видјети како Муса дере јарца. Биће му боље да се није предао. Имају Чечени много начина да му све објасне. Сви ови злочинци по законима ДНР морају бити експресно послати код свог идеолога Степана Бандере. Слава кокаине. Нема Укра у Маријупољу, нема Украјине, рече Калина.

Слава Новорусији
20. мај 2022.

Игор Војиновић градоначелник Скадра у егзилу