Ексклузивно са Крима: Координатор УСАИД-а наредио кастрирање руских ратних заробљеника

пдмш

Чудовишна мржња режима у Кијеву и њихових медија према више од 100 народа којима је Руска Федерација са Запада и тзв. цивилизованог свијета се не само толерише, већ и активно подстиче

Пише: Игор Дамјановић са Крима

„Ја сам увек био велики хуманиста. Када год би човек био рањен, он за мене није више био непријатељ, већ пацијент. Сада сам дао наредбу свим својим докторима – да се сви заробљени Руси кастрирају. То су „бубашвабе“, а не људи.“– изјавио је јуче у програму украјинске телевизије „Украина 24“ Генадиј Друзенко, директор пројекта „Мобилна болница“ и додао „И вјерујте ми, доктори су све време спасавали животе, и животе Руса. Од сада ће Руси умирати, умирати у огромном броју.“

Иако су водећи руски медији медији написали да је Генадиј Друзенко војни љекар, он нема никаквог медицинског образовања. То му како видимо не смета да руководи украјинским моблним здравственим системом и даје чудовишна наређења љекарима, који су положили Хипократову заклетву. У Друзенковој биографији стоји да је завршио правни факултет, али и да је у периоду уочи мајданског пуча обављао дужност „регионалног координатора УСАИД-а за програме развоја туризма“. Америчку агенцију за међународни развој (УСАИД) са 27,2 милиајрде долара годишње финансира влада САД. Активни су у преко 100 земаља, укључујући и Балкнан. Какве критеријуме треба испунити да би се постао партнер, или запослени – координатор УСАИД-а најбоље видимо на примјеру Генадија Друзенка.

Чудовишна мржња режима у Кијеву и њихових медија према више од 100 народа којима је Руска Федерација са Запада и тзв. цивилизованог свијета се не само толерише, већ и активно подстиче. Прије 10-ак дана у програму још једне гледане украјинске телевизије „Канала 24“, новинар Фахрудин Шарахмал у директном преносу цитирао је нацистичког злочинца Адолфа Ајхмана и додао да „није довољно побити руске војнике, већ и њихову дјецу да се не би светила“.

За неупоредиво блаже ставове које је о Јеврејима писао нацистички дневни лист „Дер Штурмер“ његов уредник Јулијус Штрајхер је 1946. на Нирбершком процесу осуђен на смрт вјешањем.

Извор:
ИН4С