КРЕЋЕ КАНАДСКА РЕВОЛУЦИЈА! МИЛИОН ЉУДИ НА УЛИЦАМА ТРАЖИ ОСТАВКУ КАНАДСКОГ ПРЕМИЈЕРА

Justina Trudeau

Преко милион Канађана, укључујући огроман конвој камионџија, на путу је ка канадском парламенту у Отави како би затражили оставку премијера Justina Trudeau-а због његове тираније КОВИД-а, према извештајима људи и видео снимцима по друштвеним мрежама.

Бивши хокејаш Calgary FlamesTheo Fleury придружио се у уторак „Ingraham AngleuFox News-а како би објавио да милиони Канађана марширају у главни град Канаде тражећи да Trudea-у или поднесе оставку или укине све тиранске мандате КОВИД-а.

„Тренутно у Канади имамо једну од највећих револуција која се дешава, а вероватно нисте чули за њу јер нико о томе не прича“, рекао је Fleury водитељици Lauri Ingraham, позивајући се на мејнстрим медије.

Али тренутно има 50.000 камионџија и око 1,4 милиона људи који су кренули у парламент у Отави, и они ће остати тамо док Trudea-у не поднесе оставку или нам врате све наше слободе и права.

„У протекле две године имали смо премијера који има синдром поремећене вакцине“, наставио је, „где сваки дан устаје код вакцина и то је све о чему прича. Он не говори о економији, не говори о ланцу снабдевања, не говори о томе да губимо своја права, затварању, ништа. То су само директне вакцине.”

Fleury је инсистирао на томе да су Канађани постали уједињени на нивоу који је досад био невиђен у њиховом презиру према Trudea-у и његовој драконској политици КОВИД-а под којом пате.

„Оно што тренутно видимо у земљи са овим камионџијама, искрено, запалило је целу Канаду“, рекао је Fleury. „Чак сам и ја, велики и јаки хокејаш, пустио неколико суза јер нисам видео своју земљу овако иза нечега и овако узбуђену због нечега јако, јако дуго времена.“

Чини се да видео снимци у последњих неколико дана потврђују Fleury-еве тврдње, приказујући хиљаде Канађана како се боре на хладноћи и снегу држећи канадске заставе док марширају ка Парламенту Канаде.

Конвој камионџија који се боре против обавезне вакцине покренут је прошле недеље као одговор на покушај премијера Trudea-а који је наредио америчким и канадским возачима да буду потпуно вакцинисани како би прешли канадску границу до 22. јануара.

Canadian Trucking Alliance и American Trucking Associations рекли су да ће Trudea-ова наредба избацити до 26.000 од 160.000 возача са пута усред зиме и усред невиђених застоја у ланцу набавке.

Бројни видео снимци с канадске границе и даље кроз Отаву показују огромне размере конвоја камионџија који протестују против Trudea-овог драконске обавезе које се тичу вакцине против ковид-а, који се наводно протеже преко 70 км.

„За наше суграђане Канађане, време политичког прекорачења је прошло“, каже се на страници Freedom Convoy GoFundMe. “Наша тренутна влада проводи правила и мандате који уништавају темеље нашег пословања, индустрије и средстава за живот.”

Политичар из Онтарија Randy Hillier назвао је канадског министра саобраћаја Omar Alghabr-у „терористом“ на Twitter-у јер је назвао вакцину за прекограничне камионџије као обавезу „решењу“ за поремећаје у ланцу снабдевања, што је навело министра јавне сигурности Marco Mendicino да на Twitter-у позове да га цензуришу.

Супермаркети у земљи већ су пријављивали „несташицу хране“ као резултат обавезне вакцине за прекограничне камионџије;

„Видимо несташице“, рекао је Gary Sands, виши потпредседник Канадске федерације независних трговаца.

Чујемо од чланова да иду у неке продавнице у којима нема наранџи или банана.

Конвој камионџија ће се наводно 29. јануара приближити већини демонстраната у Отави.

У међувремену, велики конвој америчких камионџија из Јужне Каролине и других делова Сједињених Држава придружује се канадским камионџијама на граници.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА