Косово продукт безакоња

Сарадња Кфора и зликоваца ''УЧК''

Потпуна истина о јужној српској покрајини  и инсталираним амбасадорима у Приштини

Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш  на последњој редовној  седници ОУН, 24. септембра,  је изговорио прву реченицу:  “Косово за нас није држава.”. – Од самог помена Косово па све што је на њему од 2008. године створено је гажењем закона и међународног права

Све што је на Косову и Метохији створено од једностраног проглашења независног Косова, фебруара 2008. године, и све  што је Запад инсталирао у Приштини до сада,  је створено безакоњем, гажењем и пљувањем међународго права, гажењем суверенитета државе Србије и гажењем свих до сада међународних споразума и докумената као гажењем и пљувањем највишег правног документа највише правне организације у свету Повеље ОУН.

Инсталирани амбасадори земаља Квинте (САД, Велика Британија, Француска, Немачка и Италија) у Приштини и њихови сателити су амбасадори на основу фашизма.

Немачки војник на тенку 2011. г. на северу КиМ за време барикада

Немачки војник на тенку 2011. г. на северу КиМ за време барикада

Земље Квинте  као и њихови подрепаши су успоставили амбасаде у Приштини гажењем Повеље ОУН, гажењем Бечке конвенције о дипломатији из 1961. године, гажењем Хесиншког споразума од 1. августа 1975. године, гажењем начела ОЕБС- а која почивају на основама декалога Хелсиншког споразума, гажењем  важеће Р – 1244 ОУН, гажењем Устава суверене држеве Србије….

На свим светским универзитетима се учи да је : “Насиље, било правно или физичко, инстутиционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма“

И баш на основу тог фашизма су инсталирани амбасадори у Приштини, значи фашистички амбасадори.

Откуд право пораженој фашистичкој Немачкој и Италији, које су главни кривац за смрт 60 милиона становника у Другом светском рату,  да кроје границе једној сувереној држави  Србији победници у оба светска рата?

Отворено питање Срба  фашистичким амбасадорима у Приштини : Која се то држава у свету до сада одрекла  свог народа и своје територије и који се то народ одрекао дела свог народа и територије?

Немачки  Кфор посматра своје миљенике из УЧК

Немачки Кфор посматра своје миљенике из УЧК

Тражењем од Србије да се одрекне своје територије и свог народа  фашистичким амбасадорима  у Приштини   је  циљ да Србија легализује под број један њихов у пракси фашизам.

Фашистички амбасадори у Приштини заједно са Приштином су највеће убице демократије данас у Европи али и убице свих неалбанаца који живе на Косову и Метохији.

Лобисти идеја фашизма,  амбасадори у Приштини громогласно ћуте и кад такозвани премијер Косова Албин Курти из свог кабинета, са заставом Албаније, пропагира хитлерову фашистичку Велику Албанију. Нико од тих амбасадора да проговори нешто о томе, све из разлога, јер знају да су и они  сами на основу фашизма дошли у Приштини.

Ти амбасадори ћуте  и недају да се формира ни Заједница српских општина, не дају да Бошњаци формирају општине Речане и Витомирица, не дају да Горанци формирају општину Гора, јер Албанци на Косову, заједно са фашистичким амбасадорима не желе да виде никог на Косову осим Албанаца. И о каквој се то они демократији залажу!?

Немачки војници на Хитлеровим бункерима код Јериња 2011. године

Немачки војници на Хитлеровим бункерима код Јериња 2011. године

О каквој се демократији Албанаца у Приштини ради, говори и то да у ниједној њиховој партији, нема апсолутну ниједног  члана из другог народа, заједнице, мањине….

На редовној седници Генерералне скупштине ОУН, 24. септембра 2021. године, генералним секретар ОУН Антонио Гутереш састанак је започео речима да за ОУН Косово није држава!

Шта говоре о томе фашистчки амбасадори у Приштини. Ништа.  Јер су они политички терористи и убице међународног права, убице међународних докумената, убице демократије, убице појединих народа, мањина и заједница и то баш на Косову  у којем су засели као фашистички амбасадори.