ДЕТЕ МИ ЈЕ КУЋИ ДОШЛО КРВАВО: Отац претученог Михајла за „Новости“ – „Далеко је теже што је преживео велики стрес“

mihajlo kkamenica

Како да се не узнемириш када ти дете дође крваво? на врата Прво смо помислили да су га ударила кола, али када смо схватили да је претучен било нам је још теже, због сазнања да су нам деца на мети напада.

Овим речима Ненад Станковић (48) из Косовске Каменице истиче за наш лист узнемиреност због данашњег инцидета у којем су тројица албанских вршњака претукла његовог дванаестогодишњег сина Михајла.

Објашњава да се напад на његово дете догодио око 14,00 сати, када се Михајло, ученик петог разреда враћао из супермаркета са двојицом другова.

– Албански дечаци, вршњаци, напали су их без икаквог повода и разлога. Пошто су његови другари побегли, они су насрнули на Михајла оборили су га на пут и тукли га. Осим повреда у пределу носа, вилице и колена, далеко је теже то што се преплашио и доживео стрес од којег ће осећати далекосежне последице – каже нам Ненад који са супругом Биљаном (38) има и млађег сина.

Михајлу је вели, указана медицинска помоћ у овдашњој амбуланти, док је полиција идентификовала нападаче од којих је нападнути српки дечак двојицу препознао. Иначе, у тзв. Српској улици у Косовској Каменици живи око 350 Срба док их је на  подручју општине нешто више од хиљаду.

Извор:
НОВОСТИ