Дисциплиновање севера Космета чист фашизам !

Spomenik NATO zrtvama u KMДогађаје у вези Косова и Метохије назвати правим именом !

Нико на северу Косова и Метохије,  у чисто српским општинама Зубин Поток, Звечан,  северна српска Косовска Митровица  и Лепосавић није гласао за независно Косово.! Нико из ових општина се није питао о Бриселском споразуму ! А сада Немачка газећи Устав Србије и саму Србију жели насилно укидање вечитих српских институција,  наметање никад постојећег држављанства “косовар“, протеривање једног слоја Срба…. На свим језицима света то се зове фашизам !

 

У историји цивилизоване Европе до сада нико никад се није нашао у тежој позицији него што су то четири српске општине  и Срби на северу Косова и Метохије : Зубин Поток, Звечан, Лепосавић и северни српски део Косовске Митровице на површини од 1.188 километара квадратних  (од укупне површине КиМ 10.886 км квадратних ) и са око 60.000 Срба !

У овим општинама нико никада није дао глас  такозваном независном Косову а на северу  Космета у овим општинама никада није заживела ниједна албанска институција нити су Срби икада излазили на приштинске изборе. Срби на северу Косова и Метохије су у фебруару 2012. године референдумом, са 99,97 %,  рекли не албанским институцијама. А референдум је свуда у свету најдемократскије право једног народа у испољавању своје воље. И поред свега тога,  сада се директно силом споља, фашистичким методама, северном српском делу Косова и Метохије намећу независно Косово, институције из Приштине…

Зачуђујуће је то да Београд ниједног представника са севера КиМ није укључио у Бриселске  споразуме па  сада, не само Београд, већ и друге земље, пре свега Немачка  и Америка настоје силом да наметну северу Косова албанску независност а са њом и институције, никад постојеће државе  и никад постојеће у историји  држављанство “косовар“, јавно протеривање једног слоја Срба…

Ствари треба назвати правим именом када су у питању овакви покушаји у наводно цивилизованој и демократској Европи. А једино право име у вези свега овога је фашизам! Немачким државним фашизмом и америчким државним тероризмом се жели наметнути антидемократија и антицивилизација српском делу севера Косова и Метохије. То је чиста  и сурова истина коју никад и нигде у Европи нико није доживео! Зашто Немцима не рећи да су садашњи њихови ставови око севера Косова и Метохије далеко испред злогласног  Хитлеровог фашизма који је одвео у смрт 60 милиона људи у  свету у Другом светском рату. Но, велико је питање дали је то ново повампирење немачког фашизма , нови долазак зла читавом свету!? Оваквим начином “стварања“ демократије у Европи, Немачка , пре свих, гази Устав Србије , саму државу Србију, демократију, цивилизацију, сам србски народ, пљује Европу као тековину људских права…

Ако је Европа тековина људских права , а јесте, зашто  сада, када Европа треба да “пуца“ од демократије,  силом, притисцима и оружјем, Немачка, али и Америка,  покушавају  да насилно гасе српске институције на северу Косова и чак насилно протеривање одређеног дела српског становништва !? Па насилно довођење и наметање некоме туђих институција и насилно протеривање Срба  са севера Косова и Метохије има само један назив,  опет фашизам ! Па зар не проговорити истину и чињенично  о томе да је и насилно наметање неком другог држављанства ФАШИЗАМ ! Шта ли је друго ако не то. Срби су рођени са српским држављанством и у држави Србији  и не желе да имају држављанство “косовар“. Нека немачка Баварска узме држављанство “косовар“ одговор је Срба са севера КиМ Немачкој.

Но, велико питање је зашто о томе ћути српска интелегенција, српски   подрепашки медији, САНУ… Наравно да ћити и издајничка власт Николић – Дачић – Вучић ! Они ћуте јер у свој овој велеиздаји је само њима добро и ником више . Продају део Србије и српског народа зарад њихових личних ситних добити !

Баук зла, немачког фашистичког зла, полако али сигурно  извире из Немачке, полако креће  са копањем корења фашизма на Косову и Метохији на штету Срба и Србије. Копање корења фашизму овде се обавља на штету не само Срба, биће,  свих оних, баш како је са ширењем фашизма започињао  злогласни Хитлер.

Јасно, прво у Београду,  треба проговорити и супроставити се против  немачког фашизма али и против  ништа мање опасног америчког државног тероризма који су се сада директно окомили на српски север Косова и Метохије само из разлога што север   не жели никакве албанске институције на северу и што није никада нико гласао за такозвано независно Косово. Северу Космета се фашизмом намеће антицивилизација и антидемократија  коју нико никад и нигде у свету не би прихватио.

новинар : Зоран Влашковић