Помозимо самохраној мајци Александри да јој врате одузету децу

Александра, самохрана мајка из Београда са двогодишњим дететом, вишеструка жртва породичног насиља, проживљава драматично тешке дане, раздвојена од троје своје деце које јој је Центар за социјални рад одузео и дао у хранитељску породицу.

Живела је у браку са супругом алкохоличарем и насилником, трпећи физичко и психичко малтретирање, чији врхунац је наступио када је са четвртим дететом била у четвртом месецу трудноће. Тада ју је бивши супруг брутално претукао и непосредно после тога напустио породицу. Остала је без средстава за живот и бригу о деци, због неплаћене станарине бивши станодавац ју је истерао из стана. Пре две године одузето јој је троје деце, дечаци близанци и девојчица која је тада била беба, и то у режији бившег супруга. Он је Александру лажно пријавио Центру за социјални рад за занемаривање, из разлога што не жели да вакцинише децу и што их, наводно, не води на лекарске прегледе.

Иако је преживела бројна и велика искушења, Александра је чврсто решена да се бори за своју децу, да обезбеди услове (кућа) да она из хранитељских породица буду враћена у њено окриље. У том циљу она намерава да обезбеди средства за куповину куће на селу, у коју би се преселила из града у којем тренутно живи као подстанар са ћерком у веома лошим условима. Да би то било могуће, неопходна је помоћ приложника.

Позивамо све људе добре воље који су у могућности да се одазову, како би помогли самохраној мајци обремењеној животним недаћама и допринели да њена деца одрастају заједно у озрачју мајчинске љубави, макар и у веома скромним животним условима.

Број рачуна за прикупљање помоћи је: 200 117246655 02, Митровић Александра, Банка Поштанска штедионица.

Контакт телефон самохране мајке: 067/7186542.

Извор: Борба за истину